Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A Bioptron lámpával az éranyaj...

A Bioptron lámpával az éranyajegy felszívódását lehet gyorsítani?

Figyelt kérdés
azt már hallottam, h nagyon jó náthára, mandulagyulladásra, stb., ezért erősen gondolkodok,h kellene egy nekünk is a gyerkőcöknek. de ha esetleg van vkinek éranyajeggyel kapcsolatos tapasztalata, és pozitív, akkor biztos beruházunk egyre. pici lányunknak elég nagy ez az éranyajegye, és tudom,h ez felszívódik lassan, de hátha ezzel gyorsítható. kérlek,ha tudtok segítsetek az élményeitekkel. köszi
2011. szept. 22. 07:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Van hozzá egy kis tájékoztató füzetke, hogy mire jó és hogyan kell használni, de ebben az éranyajegy nem szerepel, szerintem nem jó rá.

Nekem színterápiás van, kék szín valóban nagoyn jó nátha, torokfájás, arcüreg problémákra, a zöld színt ízületi problémákra, ínhüvelygyulladásra szoktam használni, számomra már így is megérte.

2011. szept. 22. 07:36
 2/3 anonim ***** válasza:
46%

Fényterápiával csak az elmédre hatsz, a bioptron lámpa az évszázad egyik legnagyobb üzlete 100 forintos vacak de reklámal el lehet adni.

A látható fény 700-1400 angströmig terjed polarizált azaz hullámsorrendezett formája is megtalálható a napfényben, a kivánt szinnek megfelelő, igaz keverne de totál mindegy.

A közölt fény mennyisége napos időben kitesz párszáz bioptron lámpát a testfelületeden.

Amugy átverték a fejed, ha kiadtál egy csaknem zseblámpáért meg pár száz forintos optikusnál beszerezhető polárszürőért komolyabb összeget.

2011. okt. 1. 16:05
 3/3 A kérdező kommentje:
szia! nem adtam ki több százezer forintot a lámpára, de majdnem :-) tudod, ha az ember gyerekéről van szó, akkor minden segítséget elfogadna, de az ára miatt kicsit körültekintőbb voltam, és bár az eladó érvelése hihetetlen meggyőző tud lenni, arra jutottam,h nem hiszek el most mindent. tudom, sokaknak nagyon jó, de félek,h nálunk kihasználatlan maradt volna (nem igazán tudnak ülni a gyermekeim :-)), ahhoz viszont nagyon drága.
2011. okt. 4. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!