A Bioptron lámpával az éranyajegy felszívódását lehet gyorsítani?
Van hozzá egy kis tájékoztató füzetke, hogy mire jó és hogyan kell használni, de ebben az éranyajegy nem szerepel, szerintem nem jó rá.
Nekem színterápiás van, kék szín valóban nagoyn jó nátha, torokfájás, arcüreg problémákra, a zöld színt ízületi problémákra, ínhüvelygyulladásra szoktam használni, számomra már így is megérte.
Fényterápiával csak az elmédre hatsz, a bioptron lámpa az évszázad egyik legnagyobb üzlete 100 forintos vacak de reklámal el lehet adni.
A látható fény 700-1400 angströmig terjed polarizált azaz hullámsorrendezett formája is megtalálható a napfényben, a kivánt szinnek megfelelő, igaz keverne de totál mindegy.
A közölt fény mennyisége napos időben kitesz párszáz bioptron lámpát a testfelületeden.
Amugy átverték a fejed, ha kiadtál egy csaknem zseblámpáért meg pár száz forintos optikusnál beszerezhető polárszürőért komolyabb összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!