Áttétes tüdőráknál valóban jó lehe egy titkos receptű tea ami teljesen eltünteti a daganatot és az áttéteket is?
Jól kijasználja egy beteg ember és családja kétségbeesését.
Még ha igaz is lenne, 2 ember? Az nem valami sok és egyáltalán nem bizonyíték arra, hogy az ő teája használt, és nem a modern orvosi kezelések és gyógyszerek.
Max azzal a feltétellel mennék bele, ha ügyvéd előtt, 100% visszatérítést vállalna a kezelés hatásosságára. Azt hiszem egyből lerázna titeket.
Sok pénzért én is eljátszom neked, hogy meggyógyultam. Ne legyetek hülyék, ha csak 2 ember hisz nekik, az már 10 milla!
Volt tüdőrákos a családban, 1 évet élt és áttétes lett. Sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy SEMMI nem segít. Végig mellette voltam, szó szerint a karjaimban halt meg. Undorító dolog így kihasználni egy halálos beteget és a családját.
Annyit tehettek, hogy sokat vagytok vele és elterelitek a figyelmét.
Az apám tüdőrákban halt meg májusban. Áttétes volt. Semmi esélye nem volt gyógyulni. Felvett minden kezelést és így is 11 hónapig húzta.
Munkatársam mellrákkal kezdte, alternatív gyógyítóhoz fordult, amikor kiderült, hogy áttétes. Először nem is akarta elvállalni a ,,doki", mert végső stádiumban van, de végül mégis kezeli. Közel 7 milliót elköltöttek már, de a folyamat nem állt meg, csak lelassult. Minden alkalommal, amikor oda mennek, a pasi felrakja valami számítógépre, órákig ,,vizsgálja", majd egy csomó pénzt lehúz Róluk. Elmondja, hogy mi fog történni (ami minden rákkal küzdő betegnél így van), és várják a csodát. Közben a munkatarsam csak szenved, óriási fájdalmai vannak. Elmondása szerint, mintha kutyák marcangolnák (a csontokon van az áttét)! Cseppeket szed a fájdalomra, meg valami pasztát (a morfium tapaszt nem fogadja el), és ahogy Ő fogalmaz, küzd az életéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!