A nejem talált magának a rákjának kezelésére valami "természetgyógyászt" óránként 40 000 Ft-ért mondja, hogy ne szedje a gyógyszereit. Eddig úgy gondoltam, hogy nem vállalom, hogy az ügyfeleimet még problémásabbra cseréljem?
Óránként 40 000 Ft-ért én is tudom mondani, hogy ne szedjék a gyógyszereiket.
Mi a módja, ilyen rendelő nyitásának?
Milyen állandó költségei vannak?
Nem értem a kérdést.
Tes is gyilkos meg szélhámos szeretnél lenni?
Majd a saját lelkiismeretemmel elszámolok. Ha Magyarországon ezzel lehet pénzt keresni, akkor ezt kell csinálni.
Ha a kormányt zavarja, hogy pusztulnak az adófizetők hullanak, majd betiltja.
Nekem ez szimpatikus leírás: [link]
Tehát van egy egészségügyi és egy természetgyógyászati alapmodul, ami után szakmai modult is kell választani, hogy természetgyógyász lehess. Az OKFŐ-nél letett sikeres szakmai vizsga után kaphatsz működési engedélyt. Az engedéllyel bíró természetgyógyászok itt is fellelhetőek: [link]
Tudomásom szerint legalább a szakma szabályába ütközik, hogy a pácienst lebeszéld az orvosi ellátásról. Az áraidat magad szabhatod meg, max. kevesebb ügyfeled lesz. Állandó költségek a rezsi, az adók, könyvelő, ilyesmik.
Nem tudom. Eddig minden természetgyógyásztól csak azt hallottam, hogy a gyógyszereket tilos szedni, mert... ártalmasak, megfordítják a csí forgását a testben, pattanást okoznak és az rossz jel (a kívánt rész aláhúzandó).
Sőt egy "kvantum technológiával" működő természetgyógyász azt mondta, hogy a rákhoz tilos nyúlni, mert az a gyógyulás előtti utolsó állomás.
A dologban a katasztrófa, hogy ezt elő tudták adni röhögés nélkül.
Kedves 3-as.
Zavarni zavar, de a "fehér köpenyesek" már feladták, illetve amit adni tudnának, a nejem nem fogadja el. Ha egy szélhámos megnyugtatja, az már több, mint amit a SOTE nyújtani tud. Egyébként rohadtul zavar, de a nejem fejét nem üvölthetem le, hogy "gondolkozz már egy kicsit".
A szakmámat gyűlölöm, mert senkinek sem tudok jó szívvel megoldásokat kínálni. Minden megoldás mögött elfogadhatatlan kitételek vannak. Az azonban nem mindegy, hogy milyen órabérért gyűlölöm a melómat.
Kedves 4-es
Szívesen lennék orvos - már csak a fizetés miatt is, meg azért is, mert semmilyen felelősséggel nem jár -, de értelmezhető képzést nem találtam. A SOTE félévenként milliós képzései a számomra finanszírozhatatlanok. Az életkoromból adódóan meg hosszúak (közel 60 éves vagyok).
Aki azt mondja, hogy az orvosi munka jár felelősséggel, az adjon lépésről lépésre instrukciót arra, hogy hogyan lehet azt az orvost felelősségre vonni, aki a nejem rákját két évig fertőzésként kezelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!