A fehérbor epikatekchint, kvercetint és rezveratrolt tartalmaz, amelyek antioxidánsok. Ezek csökkenthetik a koleszterinszintet, és hozzájárulhatnak a hasi zsírok elégetéséhez, csökkentve az elhízással járó gyomorégést is 😁😁😁👏👏👏🍷🍷🍷?
Figyelt kérdés
Nem is kell gyógyszer. 😁🙈dec. 4. 20:29
1/5 Phoney válasza:
Igen, csak közben nagyságrendekkel nagyobb arányban (10-12%) tartalmaz egy prooxidánst, etanolnak hívják... igaz, hogy a gyomorégést pl. az is segít megelőzni, de ha antioxidáns hatású élelmiszert keresel, akkor az alkoholos italok közt nagyon rossz helyen jársz.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor a kínlódásban nincs egy kis megkönnyebbülés...
dec. 5. 01:09
4/5 Grimfox válasza:
A feltételes mód itt igencsak fontos. Hozzájárulhatnak. Csökkenthetik. Ha amúgy nincs ilyesmit okozó betegséged, és olyan életmódot folytatsz, amikhez hozzájárulhatnak ezek az anyagok jótékonyan. Az se lenne túl előnytelen, ha nem alkoholban lenne mindez, mert az meg mérgező a szervezetre nézve.
5/5 A kérdező kommentje:
Szedek Esomeprazolt mától 40mg reggel és este. Plusz veszek gaviscon tablettát.
Bár szerintem krónikus orrmelléküreg gyulladás okozza a rekedtseget és 2 orvos is ezt mondta. De 2 meg azt hogy biztos gyomorsav.
De fentről folyik nem Lentről.
Kiborultam na mondom fehér bor, attól nem szokott gondom lenni.
De azért rákerestem.
S ezt találtam.
Amire megörültem hogy heti 1x lazíthatok.
De akkor mégsem.
Maradnak az ünnep napok.
dec. 5. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!