Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Petefészek gyulladásra mit...

Petefészek gyulladásra mit érdemes kipróbálni?

Figyelt kérdés
3 doboz antibiotikum sem segített

okt. 29. 08:54
 1/4 krwkco ***** válasza:

"3 doboz antibiotikum sem segített"

Újra el kell menned az orvoshoz. Ha eddig csak a háziorvosnál voltál, akkor küldjön tovább nőgyógyászatra. Lehet, hogy más betegség a tünetetek oka.

Ha a fertőzésed ellenáll az eddig szedett antibiotikumoknak, akkor másikat fognak felírni.

Alternatív módszerekkel nem lehet egy baktériumfertőzést legyőzni.

okt. 29. 09:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál de nem mond semmit
okt. 29. 10:20
 3/4 krwkco ***** válasza:

"Voltam nőgyógyásznál..."

Akkor menj el újra és mondd el, hogy még mindig fennállnak a tüneteid. Az orvosoktól nem várható el, hogy egyből eltalálják a betegséget és a gyógyítás módját. Az emberi szervezet nagyon összetett. Nehéz belelátni. Adni kell nekik egy második és harmadik esélyt.

"...nem mond semmit..."

Ha nem mond semmit, akkor kérdezni kell. Vagy ha nem mond semmit, de valamit felír, akkor be kell szedni. Jobb az olyan orvos, aki közlékeny a beteggel. De az is elfogadható, ha szó nélkül meggyógyítja. Ha nem elsőre, akkor másodikra, ahogy írtam.

okt. 29. 10:30
 4/4 Grimfox ***** válasza:
Ha három doboz anibiotikum nem segít, sajnos nincs olyan gyógynövény, ami segítene. Gyógynövényt addig szedünk, amíg a panaszok enyhék. Ha már antibiotikum kell, akkor a gyógynövény nem segít. Ha a nőgyógyászod nem ad mást, vagy nem próbál más módszert, új orvost kell keresni. Amíg valaki nem hajlandó komolyan venni, és alaposabban kivizsgálni.
okt. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!