Reumás betegséget mivel lehet alternatív gyógyítani ? saját tapasztalatok érdekelnek!
A reuma egy autoimmun betegség. Csontvelő átültetéssel és őssejt kezeléssel gyógyítható lenne. Minél hamarabb ismerik fel, annál hatékonyabban, annál kisebb a károsodás.
Sajnos, költséges, kockázatos, ès mivel idős korban jelentkezik a hatása, az egészségügy úgy van vele, hogy arra kis időre már minek. Marad a tüneti kezelés.
"Reumás betegséget mivel lehet alternatív gyógyítani ?"
Ha több ponton keletkezik a reumás fájdalom, akkor gyulladásos góc lehet a háttérben. Pl. egy elfertőződött foggyökér. (Saját tapasztalat.) Egy panorámaröntgen vagy CT kideríti.
De lehet más is. A modern orvostudomány is tehet ellene, még a TB alapú is. Csak hosszadalmas, mert általános góckeresés a megoldás, akár 7-8 vizsgálattal.
Hatékony alternatív megoldás nincs. Gyógytea nem tud egy rejtett, elzárt baktériumfertőzést (góc) megszüntetni.
Én is utánamemtem a góckutatásnak, kivették a bölcsességfogaimat, az első metszőfogamat, mert gyökércsúcsi gyulladásom volt, mandulámat eltávolították, lyme kóromra kaptam egy vagon antibiotikumot, minden nőgyógyászati és felsőlégúti gócot megszüntettek. 4 éve járom a poklot, minden vizsgálat után új diagnózis, autoimmun panel enyhén pozitív, ezzel azt mondták nem kell foglalkozni. A reumám részben ortopéd eredetű, de ez csak a térdemre vonatkozik. Évről évre erősebb fájdalom, kevesebb terhelés, és mindig valami új testrész gyullad be. Idén a vállam is hikomat lett, nem elég hogy járni nem tudok.
Ami segít: apranax/dupla flector (munkahelyen vagy ha muszáj menni valahová és nem tudnék), termálfürdő, otthon forróvizes fürdő, zuhannyal csapatni a fájó részeket. Csalántea is tényleg jó, plusz amióta csináltam ételintolerancia tesztet és kerülöm amire érzékeny vagyok talán kevésbé dagadnak az ízületek. De nagyrészt csak végigszenvedem a napokat.
5.
külföldön ,nyugati országok jó részében nincs ilyen hogy gocbetegség ez csak magyarországon találták ki.
6.
Az apranax/dupla flector kicsinálhatja a gyomrot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!