Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Reumás betegséget mivel lehet...

Reumás betegséget mivel lehet alternatív gyógyítani ? saját tapasztalatok érdekelnek!

Figyelt kérdés
szept. 27. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Kopásost vagy gyulladásost?
szept. 27. 16:47
 2/9 A kérdező kommentje:
gyulladás
szept. 27. 16:52
 3/9 Grimfox ***** válasza:
Belsőleg vannak teák, amik javítják a helyzetet. Csalán, mezei zsurló(ezt boltban vedd!) keveréke csökkenti a húgysavat a vérben. A húgysavnak elég nagy szerepe szokott lenni az ízületi problémákban. Mellé lehet gyulladáscsökkentő teát is fogyasztani, példéul kamillát. Lehetőleg a két különböző tea fogyasztása között teljen el 2 óra minimum, és egyikből se igyál többet naponta 3x2-3dl-nél. Külsőleg a vérkeringést szokták serkenteni ilyen esetben, erre pedig jó a házi, vagy boltban vásárolható vadgesztenye krém.
szept. 27. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

A reuma egy autoimmun betegség. Csontvelő átültetéssel és őssejt kezeléssel gyógyítható lenne. Minél hamarabb ismerik fel, annál hatékonyabban, annál kisebb a károsodás.

Sajnos, költséges, kockázatos, ès mivel idős korban jelentkezik a hatása, az egészségügy úgy van vele, hogy arra kis időre már minek. Marad a tüneti kezelés.

szept. 28. 06:47
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

"Reumás betegséget mivel lehet alternatív gyógyítani ?"

Ha több ponton keletkezik a reumás fájdalom, akkor gyulladásos góc lehet a háttérben. Pl. egy elfertőződött foggyökér. (Saját tapasztalat.) Egy panorámaröntgen vagy CT kideríti.

De lehet más is. A modern orvostudomány is tehet ellene, még a TB alapú is. Csak hosszadalmas, mert általános góckeresés a megoldás, akár 7-8 vizsgálattal.

Hatékony alternatív megoldás nincs. Gyógytea nem tud egy rejtett, elzárt baktériumfertőzést (góc) megszüntetni.

[link]

[link]

szept. 28. 08:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is utánamemtem a góckutatásnak, kivették a bölcsességfogaimat, az első metszőfogamat, mert gyökércsúcsi gyulladásom volt, mandulámat eltávolították, lyme kóromra kaptam egy vagon antibiotikumot, minden nőgyógyászati és felsőlégúti gócot megszüntettek. 4 éve járom a poklot, minden vizsgálat után új diagnózis, autoimmun panel enyhén pozitív, ezzel azt mondták nem kell foglalkozni. A reumám részben ortopéd eredetű, de ez csak a térdemre vonatkozik. Évről évre erősebb fájdalom, kevesebb terhelés, és mindig valami új testrész gyullad be. Idén a vállam is hikomat lett, nem elég hogy járni nem tudok.

Ami segít: apranax/dupla flector (munkahelyen vagy ha muszáj menni valahová és nem tudnék), termálfürdő, otthon forróvizes fürdő, zuhannyal csapatni a fájó részeket. Csalántea is tényleg jó, plusz amióta csináltam ételintolerancia tesztet és kerülöm amire érzékeny vagyok talán kevésbé dagadnak az ízületek. De nagyrészt csak végigszenvedem a napokat.

szept. 29. 11:25
 7/9 az agy ***** válasza:
61%
Friss csalánveréssel. Kúra- szerűen.
okt. 2. 08:34
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
Autoimmun gyulladás?
okt. 3. 19:50
 9/9 A kérdező kommentje:

5.

külföldön ,nyugati országok jó részében nincs ilyen hogy gocbetegség ez csak magyarországon találták ki.

6.

Az apranax/dupla flector kicsinálhatja a gyomrot

okt. 21. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!