Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Természetes gyógymód prosztata...

Természetes gyógymód prosztatagyulladásra?????

Figyelt kérdés

Már rengeteg AB kaptam a dokitol,de egyik se segitet.

Ha van itt valaki akinek van valami tanácsa azt szivesen elfogadom.

Vagy esetleg saját magát sikerült ki gyogyitani.Legalább enyhülne

de még mindig olyan rossz mint 5 hónapja.

jún. 12. 14:51
 1/5 Grimfox ***** válasza:
69%

Háziorvos, vagy urológus írta fel? Ha az orvos javaslata nem segített, egy szakosodott orvost érdemes felkeresni, vagy minimum egy másik orvost, aki talán jobban érti a dolgát.

Azt mondják, ha a gyulladás, görcs öv felett van, akkor kamilla, ha alatta, akkor cickafark virág kell rá. Szerintem egy próbát a cickafark megér, mert az egy elég erős hatású gyógynövény. Szokták használni ülőfürdőként, és teaként is. A teát tudom javasolni, az ülőfürdőt nem tudom, hogy ilyen esetben használják e. Érdemes utánanézni.

jún. 12. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
jonnek futnak ide a macskagyokerek hamarosan homoktovissel a kezukben, ne izgulj, mindjart jon a meggyogyulas.
júl. 17. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
bocsanat mar latom a masodik bekezdest 1-nek. Mar megeloztek...
júl. 17. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az urulógus mondta, hogy nincs jobb, mint a magömlés...ezt lehetőleg naponta kell előidézni..akár kézzel, akár szopással, akár prosztatamasszázzsal..(a kéz lehetőleg egy finomkezű cicababájé legyen) esetleg guminő...

az urulógus tanácsa tökéletes, magam is igazolom.

a többi népi kuruzslás csak hókuszpók

aug. 18. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

4

te most gumino vagy vagy urulogus

aug. 19. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!