Mi a véleményetek a Zepter Biotron Medolight Red lámpa használatával kapcsolatban?
Van egy régi porcelán foglalatos asztali lámpánk, benne infra izzóval. Ha kiégne kb 2-3 ezer forintból pótolnánk az izzót.
Homlok és arcüreg gyulladáskor kiváló.
Nejem most beszélt az ügynökkel. Már nem is 140, hanem 240 ezer.
Nem csak bőrbetegségekre, hanem mindenre IS jó.
Viszérre, sztrók megelőzésére, izületi fájdalmakra, stb.
Nem tudom leállítani.
A mostanában "aranyáron" űrusított fényteráoiás lámpákat már olvastam, hogy létezett és használták kb. 60 évvel ezetőtt is, amikor még Fenyő Márta fizikus nő kísérletezett a lineárisan pilarizált fény sejtregeneráló hatásával.
Akkor, még tizenvalahány évesen sok különböző forrásból olvastam róla, hogy kórházakban is használták már akkor.
A lágylézer fényterápia is hasonló elven csökkenti a gyulladást, a polarizált fény elvén, ami lehet színtelen fehér. A vörös vértestek úgyis kiszűrik az át nrm haladó színeket. Ezért hasznélnak fehér vagy sárgás vörös fényt, mert az áthalad a vérerekkel sűrűn átszőtt szöveteken kicsivel mélyebbre.
Szóval létező, működő fizikai eszközről van szó, ami árben megér egy erős fényforrás árát, ami lehet fehér halogénlámpától egy néhány Wattos akár meleg vagy hideg színhőmérsékletű LED lámpa. Az ára is ennek megfelelően 5-10e Ft max. lehet.
A fényterápiás lámpa másik lényeges része egy lineáris polarizációjú fotózáshoz is használatos polarizációs szűrő, amit használt fotós cikkek boltjában 2-3e Ft áron szoktam beszerezni.
Erre rá szoktak tenni még a találmány díját is, amivel együtt 40e-70eFt-ig még reális az ára.
A színes szűrő készlet már csak egy a szín látványán keresztül tud valamennyit hatni az ember hangulatára, lelki állapotára.
A lényeg, hogy a fényterápia tényleg működik és legfeljebb félszárezer Ft körül lehet max.reálus az ára, színszűrők nélkül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!