Mi a véleményetek a Zepter Biotron Medolight Red lámpa használatával kapcsolatban?
SZERINTEM
Hatalmas átverés.
Nehogy már egy kis 5W-os izzó meggyógyítson mindenféle nyavajából!!!
Inkább rakj a fürdő vízbe egy kiló asztali sót!!!
Nem ízzó, hanem vagy 100 piros led különböző frekvenciákon világít.
Tegnap volt itt egy ügynök, azóta a nejem feltétlenül venni akar egy ilyet. Végignézte az összes Zepter tájékoztatót, ahol -természetesen- minden szép és jót elmondanak róla.
Ezért szeretnék valami objektívabb véleményt.
Ugyan már,én nem hiszek benne!!!
De ha van dohány, vegyél neki a békesség kedvéért...
2006-ban házaltam vele szerződés nélkül. Ott is hagytam őket.
(Hideg volt az utca!)
Miről beszélsz?
Ok szóval.
A fényterápia egy valódi dolog. A vörös fény és az ultraibolya fény főleg tud segíteni a bőr gyógyulásában illetve az alvás minőségén.
De. Felnéztem a Bioptron honlapjára és sehol nem találtam, hogy milyen sávban működik, pedig azt már a legolcsóbb fényterápiás maszkok is megadják. A 100 led az jó mert jobb a lefedettsége viszont kézi tartásu és picike. Egy helyen minimum 10 percig kellene hagyni szóval ahhoz, hogy mondjuk az egész arcát megcsinálja a feleséged legalább 30-40 percet kellene ott ülnie, hogy legyen értelme. És ezt MINDENNAP.
A lámpa egyéb hatásairól nincs mérvadó tanulmány.
Szerintem egy LED maszknak több értelme van. Azzal közben lehet mászkálni, szabad a keze és ha mondjuk sebre akarja rakni a lábán, akkor rárakja. Ott is működni fog. 630-660nm legyen a minimum amit tud, ha vesztek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!