Otthoni használatra szeretnék lézert venni ,térd és váll kezelésére. Tanácsot szeretnék kérni, milyent és hol vegyek?
Lágylézer terápia. Volt egy film róla a Heti Naplóban.Már most sokoldalúan alkalmazzák. A lézerfény terápia hatása klinikailag bizonyított: gyorsítja a gyógyulást, csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladást, javítja a keringést és serkenti a sérült idegek regenerálódását.
Voltam több kezelésen,tényleg használt. De mivel lehet kapni otthoni használatra,a család jól ki tudná használni. De sokféle áron van,többféle áruházban.
Én befagyott vállra használtam a Safe Laser 500-ast, a vállam teljesen meggyógyult a lézer és a gyógytorna hatására.
Azt mondták, ez a betegség a legjobb kezelések ellenére is hagy maga után egy kis mozgáskorlátozottságot, nem tudják az emberek annyira felnyújtani a magasba a karjukat, mint az egészséges másikat.
A kezelés és gyógyulás óta teljesen ugyanúgy működik a karom és a vállam, mintha nem is lett volna beteg, nem maradt vissza semmilyen fokú mozgáskorlátozottság.
Szóval Safe Laser 500-ast javaslok.
Ugyanott vettem, amelyet a 4-es hozzászóló javasolt, 2020. augusztusában.
Azóta rengeteg ilyen-olyan sérülésre használtam/használjuk igen jó eredménnyel.
Megéri megvenni, minél nagyobb a család, annál inkább "behozza" az árát.
Mi 2 hetes bérléssel kezdtük, hogy kipróbáljuk, s mivel eredményt tapasztaltunk, végül vettünk egy új készüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!