3 napja megállás nélkül,extrém durván fáj a fülem és a torkom és nem akar elmúlni,mit tegyek?
Már a 4.napja,hogy hiába veszek be napi 3(akár 4, 50mg-os Cataflamot,semmi sem segít).Kínzóan intenzív a fájdalom mint a torkomban,mint a fülemben,a nyelés szinte már lehetetlen.Végső elkeseredettségemben már egyszerre vettem be 2db Cataflamot,de még csak egy picit sem enyhített a fájdalmon.
Mi lehet ez és mit kéne tennem??
(sósvizes öblögetést,forró teát már próbáltam)
Külföldön tartózkodom épp,így az orvoshoz való eljutás lehetetlen.
Egyik napról a másikra.Kedden lefeküdtem,teljesen egészségesen,szerdán pedig már így keltem.
(tudom,undi,de az orromból átlátszó-sárgás cucc jön,amit pedig felköhögök sárgás-zöldes-barnás és nagyon ragadós)
"Sárgás, zöldes orrváladék Minden esetben előrehaladott megfázásra vagy fertőzésre utal, ha az orrváladék színe sárgás vagy zöldes árnyalatúvá változik. A folyamatot általában egy olyan vírusos fertőzés okozza, amit a beteg elhanyagolt és gyulladás, bakteriális felülfertőződés jött létre."
Sárgás váladékot okozhat vírus is, én az extrém durva fül fájás most írtam, hogy valószínűleg bakteriális, de ehhez nyilván orvos kell.
Azért valljuk be, hogy nagyobb a esélye egy ilyenre, mint arra, hogy valaki álmàban savat önzött a fülébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!