Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Transzcendentális meditációt...

Transzcendentális meditációt gyakorolja valaki?

Figyelt kérdés

2023. aug. 12. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen én szoktam néha gyakorolni. Ez egy egyszerű technika, amelyet ülve kell gyakorolni naponta kétszer a legjobb. Alkalmanként 15-20 percet! A TM nem vallás, nem filozófia és nem igényel életmódváltást.
2023. aug. 13. 21:49
 2/2 medit12345 válasza:

Tapasztalataim a transzcendentális meditációval

1. amennyibe kerül – ezt mindenki maga döntse el megéri e neki, szerintem sok egy olyan dologért ami az emberek szellemi emelkedését kellene elősegitenie

2. ki van jelentve , hogy ez csak meditáció de nem vallás

3. nyomatékositják , hogy ne nézz utána a mantrának amit kapsz mert legyöngiti , kevésbé müködővé teszi – valójában ezek , kirim, shiring, kiring, hirim stb. – india hindu kisebb istenek nevei sanskrit nyelven, tehát meditáció közben ezt ismételgeted

shring – Lakshimi

aing – Ganesha

kiring – Devi Kalika

ha rákeresel a neten inkább démonoknak néznek ki

tehát ez vallás terjesztése hazugság által, próbálnak az elején becsapni

4. az elején részt kell venned egy beavató szertartáson, ahol nem tudod mit mormolnak, utána enned kellene a megszentelt gyümölcsökből – én ezt alapból elutasitottam, itt fogtam gyanút, hogy itt valami másról van szó

5. az alapitó Maharishi Mahesh Yogi inkább üzletember volt, meggazdagodott a meditációból , amerikában, Usa-ban pártot is alapitott, de ott nem tudott labdába rúgni – wikipédia

itt egy kettőségre hivnám fel a figyelmet, egyszerüséget , szegénységet , lelki megujulást hirdetett miközben indiában ahol nagyon sok a szegény csúcsgazdagként élt

szerintem ez egy vallási átverés, ha meditálni akarsz csendben hunyd le a szemed és ismételgess bármit ami jó érzest vált ki belőled vagy imádkozz, eredmény ugyan az lesz

minden vallésnak van meditációs gyakorlata, kereszténység , zsidóság, ezekre is rákereshetsz

remélem segitettem, járj nyitott szemmel met átvernek

júl. 28. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!