Energiaátadással gyógyító embert keresek. Volt egy ilyen ember de sajnos már nagyon öreg és nem csinálja .S nem ő nem tud mást ajánlani . Szóval Budapesten vagy Eger és környéke érdekel! ?
Figyelt kérdés
#Alternatív gyógyítás# energiaátadás
2023. jún. 17. 22:01
1/6 anonim válasza:
Kicsit messzebbről de tudok küldeni pozitív jó és gyógyító energiákat. Érzem a negatív és alacsony rezgésszintedet, ezért már most irányítom feléd ha nyitott vagy rá és magadba fogadod a belső energiát, az angyalok óvó szeretete legyen veled!
2/6 anonim válasza:
Én is vennék a cuccból, ha nem szívták el mindet!
4/6 A kérdező kommentje:
Tudod ha mindazon átmentél volna amin én az elmúlt 6 évben és jelenleg is betegséggel kínlódnál mint én …. Orvostól -orvosig járni …
Akkor nem írnál ki ilyen megjegyzést és nem tennéd röhej tárgyává a bejegyzésemet.
2023. jún. 30. 00:14
5/6 anonim válasza:
Másnak is van baja, de nem az ilyenek oldják meg sajnos.
Én is súlyos betegséggel szenvedek, nekem sem igazán úgy alakul, ahogy jó lenne, de attól nem fordulok az áltudományokhoz.
6/6 anonim válasza:
De persze mindenki azt csinál, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!