NANI almaecet gumicukrot használtatok reflux ellen?
Segít bármit is, enyhíti a tüneteket?
Mostanság több oldalon is belebotlottam, de őszintén, az oldalon olyan humbugnak tűnik... érdekelnének a tapasztalatok. Előre is köszi
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__..
Itt az 5-ös azt írja, neki segített refluxra.
Velem a porcos bogyójuk jött szembe hirdetésben térdsérülés után, meg aztán annak kapcsán a nani meg a többi, tényleg nagyon erős a marketingjük, én is elgondolkodtam a vásárláson, pedig általában nem dőlök be ilyesminek. :D
Az almaecet egyseknek beválik a reflux enyhítésére. És emellett, hogy ha ilyen drága dolgot veszel, annak erősebb a placebohatása. Viszont ha csak ki akarod próbálni, házilag is készíthetsz gumicukrot. Biologiailag erjesztett almaecetből. Zselatin, agar-agar vagy almapektin hozzáadásával. Szőlőmagolajat is lehet kapni.
Pl. [link]
Szerintem a formával sem kell vacakolni. Ki lehet önteni egy lapos edénybe és utána csíkokra és kockákra vágni.
"Tokeletesen bevalt."
Mikor szoktad meginni? Étkezés előtt, után (mennyivel?), reggel, este?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!