Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Állandóan visszatérő tüszős...

Állandóan visszatérő tüszős mandulagyulladásra ki mit ajánl? Nem szeretném hogy kivegyék öket.

Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Hát nekem pedig pont a műtét volt a megoldás. Sz@r volt, de azóta nem volt szükségem antibiotikumra, azelőtt évente 1-2-szer kellett.
2023. jún. 7. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz kell menni. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy tehetetlenül odaülsz, hogy tegyenek veled, amit akarnak, hanem úgy, hogy megkérdezed az orvost, hogy milyen alternatívák vannak, esetleg elmondod, hogy mért tartasz a műtéttől.
2023. jún. 7. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Immunerősítest ajánlok, vitaminok, gyümölcsök , zöldségek.

A mandula az immunrendszer része, nem kell kitépetni

2023. jún. 7. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
16%
A regi kommunista országokban volt divat mindenkinek kivették. Svédországban mikor latta az orvos az ex ferjem hiányzó mandulajat csak mosolygott, hogy hat igen, náluk nem szokás
2023. jún. 7. 18:44
 5/7 Grimfox ***** válasza:
100%
Noha a mandula az immunrendszer fontos része, előfordul, hogy bizonyos kórokozók ott, vagy a nyirokrendszer más részein húzzák meg magukat, és így még antibiotikum kúrák után is maradhat belőlük. Aztán amikor a szervezet egy kicsit gyengébb, kiújul a fertőzés. Amennyire tudom, a tüszős mandulagyulladás hajlamos ilyesmit csinálni. Az immunerősítés jó ötlet, mert ha esetleg egy kiújuló fertőzésről van szó, akkor ritkább, és enyhébb lesz tőle. De ahogy fentebb írták, egy alapos orvosi kivizsgálás többet megmond a dologról, és a lehetőségekről is.
2023. jún. 7. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
10%

A zacskós levesek eredménye.

Semmi immunrendszer . A táplálkozás gyatra. Ezert jut ide. Egy karcolás is elfertőzödik emiatt es mindjart amputalnak

2023. jún. 7. 19:39
 7/7 anonim válasza:
78%

Pedig jobban jársz, ha kiveszik. Nekem az lett a vége, hogy mandula körüli toroktályogom lett, kis híján megfulladtam tőle, nem tudtam napokig enni, inni, a légzésem is nehezített volt miatta, bedagadt az arcom, számat nem tudtam kinyitni, nem tudtam beszélni a végére. 4 különböző sztk-s rendelőből dobtak ki, hogy semmi bajom, hisztizek... Végül a lakótársam hétvégén felhívta az ügyeletet is akik közölték, ők belgyógyászati ügyelet, nem jönnek ki, menjünk be. Bementünk, az asszisztens hölgy lesápadt, amikor meglátott, a lakótársnőm elmondta a kálváriámat, azonnal beküldtek a Péterfybe, ott egy rendes dokit fogtam ki, aki nem kifeszítette a számat, mint előtte egy pár másik doki, hanem körbeérzéstelenítette, utána megnézte, azonnal észrevette a problémát, felnyitotta, túléltem. Előttem pár nappal ugyanebbe belehalt egy fiatalember, őt is elküldték minden honnan...

Utána kivetettem a mandulàimat, végig ébren voltam, nem volt vészes. Az asztmám miatt kockázatosabb lett volna az altatás, nem vállaltam, így helyi érzéstelenítéssel csinálta.

És a saját sztorimmal nem ijesztgetni akartalak, csak rávilágítani arra, hogy ez nem játék. Én is 2 hetente, havonta szenvedtem a manduláimmal, a fent leírt sztori lett a vége. Ja és nem miattam nem lett kivéve, hanem azért, mert minden hónapban más doki volt (akihez addig jártam, már idős volt, beteges, mindig helyettesítették) és húzták az időt.

2023. jún. 12. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!