Állandóan visszatérő tüszős mandulagyulladásra ki mit ajánl? Nem szeretném hogy kivegyék öket.
Immunerősítest ajánlok, vitaminok, gyümölcsök , zöldségek.
A mandula az immunrendszer része, nem kell kitépetni
A zacskós levesek eredménye.
Semmi immunrendszer . A táplálkozás gyatra. Ezert jut ide. Egy karcolás is elfertőzödik emiatt es mindjart amputalnak
Pedig jobban jársz, ha kiveszik. Nekem az lett a vége, hogy mandula körüli toroktályogom lett, kis híján megfulladtam tőle, nem tudtam napokig enni, inni, a légzésem is nehezített volt miatta, bedagadt az arcom, számat nem tudtam kinyitni, nem tudtam beszélni a végére. 4 különböző sztk-s rendelőből dobtak ki, hogy semmi bajom, hisztizek... Végül a lakótársam hétvégén felhívta az ügyeletet is akik közölték, ők belgyógyászati ügyelet, nem jönnek ki, menjünk be. Bementünk, az asszisztens hölgy lesápadt, amikor meglátott, a lakótársnőm elmondta a kálváriámat, azonnal beküldtek a Péterfybe, ott egy rendes dokit fogtam ki, aki nem kifeszítette a számat, mint előtte egy pár másik doki, hanem körbeérzéstelenítette, utána megnézte, azonnal észrevette a problémát, felnyitotta, túléltem. Előttem pár nappal ugyanebbe belehalt egy fiatalember, őt is elküldték minden honnan...
Utána kivetettem a mandulàimat, végig ébren voltam, nem volt vészes. Az asztmám miatt kockázatosabb lett volna az altatás, nem vállaltam, így helyi érzéstelenítéssel csinálta.
És a saját sztorimmal nem ijesztgetni akartalak, csak rávilágítani arra, hogy ez nem játék. Én is 2 hetente, havonta szenvedtem a manduláimmal, a fent leírt sztori lett a vége. Ja és nem miattam nem lett kivéve, hanem azért, mert minden hónapban más doki volt (akihez addig jártam, már idős volt, beteges, mindig helyettesítették) és húzták az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!