A Bioptron lámpánál sárga, vagy indigólila jó a gyulladásra? Homloküreg? Vesegyulladás?
Nem találom a kiskönyvet, de a lányom a kék színt mondja. Ha nagyon bizonytalanok vagyunk valaminél, az alapszínt szoktuk használni.
Nem hallottam még a rákkeltő hatásáról, eddig mindenkitől pozitív véleményeket hallottam. Nekem is évek óta megvan, a színterápiával, előtte a barátnőmtől kértük kölcsön, de neki nem voltak meg a színek, és maga az alap is használ, csak tovább kell kezelni a felületet.
Mondja már meg valaki, hogy mégis, hogy a fenébe képes a fény átmenni a csonton, be a homloküregbe és ott gyulladást csökkenteni?!
Illetve, hogy a vesééig, melyik fény képes eljutni? Mert elég mélyen van...
Ez a lámpa kb. annyira hatásos, mintha táltoshoz mennél, aki leveszi rólad a rossz szellemeket. Egyedül a bőrbetegségekre tudom elképzelni, hogy használhat, de másra kizárt...
Több mint 10 éve használja az egész család, viszonylag
rendszeresen, senki nem lett rákos. Egyébként ezt most hallom először, hogy a polarizált fény rákot okoz, majd utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!