Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Melyik aroma/illóolaj diffúzor...

Melyik aroma/illóolaj diffúzor a jó és miért? Hogyan kell ezeket tisztítani?

Figyelt kérdés
Nektek milyen van, milyet érdemes venni?

2023. márc. 7. 21:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem, amiben nem egy pamuthenger szívja fel a vizet, hanem egy ventilátor fújja ki a párát, szerintem az sokkal jobb és abban akármikor cserélgetheted az illóolajokat is. Desztillált vízzel használva nem kell annyira tisztogatni, max ha kiürül a tartály azt az olaj miatt szárazra kell törölni, de néha ecetes vizet lehet belerakni, állni hagyni pár percig és kiönteni, mondjuk ez inkább akkor jó, ha sima vízzel használod és vízköves lesz.
2023. márc. 8. 06:17
 2/21 A kérdező kommentje:

Köszi. Van itthon desztilláló, szóval az nem lenne gond, hogy részt víz menjen bele.

Tudsz adni egy linket arról, ami szerinted jó?

2023. márc. 8. 06:30
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen van, nem olcsó, viszonylag jól működik, de ezt viszont kell tisztogatni, mondjuk lehet az a baj hogy én sima vízzel használom.

[link]

2023. márc. 8. 07:07
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. márc. 8. 07:26
 5/21 anonim ***** válasza:

Ilyen van nekem is távirányítóval. Én olcsóbban vettem kb1-2 hónapja a Pepitán, mert akciós volt.

Ez a fajta sokféle néven fut.

2023. márc. 8. 14:28
 6/21 anonim ***** válasza:
Youtubon rengeteg videó van az ultrahangos diffuzorok tisztításáról.
2023. márc. 8. 14:29
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nézzétek már meg kérlek a mostani Lidl újságot, van benne egy diffúzor, az jó lehet?

Az előbb láttam, a neten megvan a Lidl újság.

Ebbe kell víz?

Vagy olyan nincs is, amibe nem kell víz?

2023. márc. 9. 11:49
 8/21 anonim ***** válasza:
Van olyan diffúzor, Air Wick elektromos diffúzor, abba csak olaj kell, de az egyedi, meg kell venni mindig és drága bele, inkább vizes legyen és abba akármikor akármilyen olajat tudsz tenni.
2023. márc. 9. 12:58
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tudsz adni erről a készülékről linket? Vagy milyen keresőszóval keressem? A márkáján kívül. Azért vetnék rá egy pillantást.
2023. márc. 9. 13:00
 10/21 A kérdező kommentje:
Pl ez? [link]
2023. márc. 9. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!