Bioptron Pro 1 lámpát milyen gyakran, naponta hányszor, milyen közelről lehet használni fájós térdre?
Nem kaptál hozzá könyvet, ami leirja mit, és hogy kell kezelni????
Irom, mit találtam.:
Ha izületi gyulladás van, mindenütt zöld szinnel, ha csak kopás okoz fájdalmat, akkor alsó végtagnál narancssárga szinnel pásztázva 6 percig.Egy óra mulva ismétlés. Ha nincs szinterápiád, akkor natur szinnel .
Én ödémára használtam még kiegészitésnek feketenadálytő krémet. Most olvastam, hogy nagyon jó ha mézbe fahéjat teszünk, és azt eszegetjük.
Hogy mennyi ideig használd a lámpát? Hát, amig jobb nem lesz. Egy-két hétig biztos kell, ha nagyon fáj. Még akkor is, ha javul.
Én rá szoktam tenni a bőrömre kezelésnél.
Nagyon jó ödémára, ha mezei zsurlót lefőzöl, a zsurlót magát beleteszed egy kispárnahuzatba, ismét belemártod a főzetbe, rárakod a lábadra, törölköző hegyekbe bugyolálod, egy órát rajtahagyod, felpóckolt lábakkal. Egy óra mulva érzed a javulást.
Gyógyulást. Ezek kipróbált dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!