A migrén piercing nem humbuk?
Figyelt kérdés
A TikTok már a tizedik ilyen migrén piercinges videót dobja ki és elgondolkodtam.
Még migrénre el is hinném hogy jó lehet, de már a sokadik videóban a kisgyereknek azért szúratják meg a fülét, mert "romlott az iskolai teljesítménye" meg "mindig fáradt a gyerek" "nehezen tanul, itthon tudja, de az iskolában már nem" vagy ilyen: "lámpalázas a gyerek"
Valakinek az allergiáját is elvileg megoldotta.
Kérdem én, nem egy hatalmas becsapás ez?
A kamaszok általában mindig aludnának, a tanulásban meg csak az segít, ha kicsit többet foglalkozik vele, nem?
2023. febr. 15. 22:49
11/14 anonim válasza:
Nekem van migrén és shenmen piercingem is, Dévényi Natália készítette. Nekem több problémámat is megoldotta, mint például a stresszt, a menstruációs görcsöket vagy a fejfájást. Ha nem próbálod ki, nem tudhatod meg hogy milyen. Én már nem akartam több gyógyszert szedni így ez egy jó alternatíva volt és bejött, igen segít. És bár már Magyarországon boldog boldogtalan elkészíti fillérekért, mégis Nati volt az első aki úgymond elkezdte ezt csinálni, rengeteg referencia olvasható az oldalukon vagy a Facebook csoportjukban is. Ha drágább is mint egy mezei piercinges akkoris csak őt ajánlanám. Olvass utána! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Utána néztem, tényleg írnak arról, hogy segít. Én a Tiktokon láttam már több videót is, leginkább 5-8 éves kisfiúknak csinálták és az vetette fel bennem a kérdést, amikor a gyerek rossz iskolai teljesítménye miatt szúrták meg a fülét. Ezen kívül is mindenféle csip-csup bajra állítják, hogy jó. Migrénre el tudom képzelni, hogy jó, hiszen a fül közel van a migrén helyéhez, de hioeraktívságra, veleszületett problémákra nem hinném hogy jó.
2023. ápr. 10. 20:17
13/14 anonim válasza:
Anyukámnak is van shenmen piercingje, neki abban a pillanatban elmúlt a fülzúgasa (amire egyébként szteroidokat kapott és nem használt neki) illetve az ízületi fájdalmai amint beszúrta. Keresztanyukámnak a magas vérnyomását sikerült vele rendezni. Szóval a mi családunkban vannak sikersztorik ezért csak jót tudok róla mondani nyilván. :) Ezek után én bármit elhiszek hogy mire jó :D Érdekes az tuti de ha segít akkor nincs kétség.
14/14 anonim válasza:
Nekem sima daith piercingem van. Odaraktam a piercer orra elé a képet, hogy ilyet szeretnék. Azt mondta, hogy hát nem pont olyan a fülem, mint a képen, de azért megpróbálja. Úgyhogy az anatómiai adottság, hogy hova lehet szúrni, lehet-e egyáltalán, úgyhogy a bemérés dolog elbukott, azaz átverés az egész, többször áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!