A migrén piercing nem humbuk?
A TikTok már a tizedik ilyen migrén piercinges videót dobja ki és elgondolkodtam.
Még migrénre el is hinném hogy jó lehet, de már a sokadik videóban a kisgyereknek azért szúratják meg a fülét, mert "romlott az iskolai teljesítménye" meg "mindig fáradt a gyerek" "nehezen tanul, itthon tudja, de az iskolában már nem" vagy ilyen: "lámpalázas a gyerek"
Valakinek az allergiáját is elvileg megoldotta.
Kérdem én, nem egy hatalmas becsapás ez?
A kamaszok általában mindig aludnának, a tanulásban meg csak az segít, ha kicsit többet foglalkozik vele, nem?
Hogy oldana meg bármit is egy átszúrt bőr?
A migrén buoiokémiájába sehogy sem illik bele egy piercing.
A fülben (is) rengeteg akupunktúrás pont van, de ahhoz, hogy kifejtse a hatását, nem kell feltétlen piercing, lehet a pontokat masszírozni (akupresszúra), vagy mágneses klipszet használni.
A piercing - ha rossz helyre szúrják - több kárt okoz, mint hasznot. PL.: ha véletlen eltalálják a szívpontot, az szíves problémákat fog okozni.
3:
Áltudományos hülyeség, semmilyen értékelhető bizonyíték nincs arról, amit állítasz.
Értem én, rengeteg élnek meg ebből, hogy embereket vernek át ilyenekkel, ezért -e nagy reklám ezeknek a semmit nem érő dolgoknak.
6.
Nem én állítom, hanem a tudomány. :D
PL. Az egyetemi tanár:
"Évezredes módszer"
"Orvosok is"
Micsoda érvek. :D
Évezredes múlt: föld, tűz, víz, levegő. 🤣
Olyat még nem hallottál, hogy orvosi végzettségű emberek haszonszerzés céljából bevállanak humbug kuruzslásokat, ugye?
Gyakorló orvosok vannak, akik a homeopátia hülyeséget nyomják, nyilván 2x annyit el tud kérni a semmit nem érő kezelésért.
Van aki hisz benne, ők a hülyék, van aki keresletet szolgál ki, a jóslásra és a horoszkópra is rengeteg sötét ember van rákattanva. Ezeket megéri kiszolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!