Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ez milyen fajta fejfájás,és...

Ez milyen fajta fejfájás,és mitől van?

Figyelt kérdés
3. Napja fáj a fejem,nem olyan elviselhetetlen de zavaro. Hiába eszek rá algoflexet,nem hat. Kicsit meg is vagyok fázva,reggel hurutosabban köhögök,és a torkom is fáj,de a nap folyamán elmúlik,és alig köhögök. Az orrom is folyik,de az szinte semmi. Eddig amikor front volt akkor is fájt,de nem így. Vettem gyógyszert be és elmúlt. Szerintetek mi lehet ez most?
2022. nov. 24. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de na vasárnapig nem múlik el, vagy rosszabbodik, illetve egyéb tüneteid is lesznek, én elmennék orvoshoz.
2022. nov. 24. 09:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért mire gondolsz?
2022. nov. 24. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek szerint valamilyen (légúti) fertőzésed van. Ilyen esetben akár vírusos, akár bakteriális eredetű, jelentkezhet fejfájás. Azt viszont kár erős gyógyszerekkel "kezelni", mert enyhébb szerek is vannak: koffeines ital (kávé, tea) vagy szénsavas ital (szódavíz, ásványvíz), időjárási frontok esetén ezek kifejezetten jól hatnak. Ha gyógyszerről van szó, akkor az aszpirin, kalmopirin jöjjön előbb számításba.
2022. nov. 24. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!