Kinek milyen fajta CBD olaj vált be?
Esetleg azt is leírhatná aki szeretné, hogy mire használta/használja.
Illetve még lenne egy olyan kérdésem hogy mi a különbség a teljes spektrumú (pl. Medihemp) és a széles spektrumú (pl. Usamedical) CBD olajok között?
Én a Canna Health Amsterdam 20%-os CBD olajat szedem, nekem bevált! Igaz sokféle egészségügyi problémám van, de csak pozitív tapasztalatom van amióta ezt szedem. Más márka nekem sem volt jó.
A teljes spectrumú olajban a CBD mellett a többi cannabionid jelen van, a THC is (0,2%, a legális limit)
A széles spectrumú olajban általában CBD és CBG CBN van, THC nélkül,
A harmadik fajtában csak CBD van.
www.cannahealthamsterdam.com
Nekem a 10%-os teljes spektrumú segített. Naponta 2x4 cseppet használok, azóta nyugodtabb vagyok napközben és jobban is alszom.
Általánosságban azt gondolom, hogy mivel ezek természetes, növényi anyagok, szezonról szezonra másabb az összetételük, másabb hatásokat produkálnak. Sokféle gyógynövény kivonatot használok, azért merem állítani.
A teljes tartalmaz THC-t is, ami kábítószernek minősül. A széles spektrum csak THC jellegű, de nem kábító összetevőket tartalmaz. Jelen állás szerint a Kenderolajok akkor hatásosak, ha mindenféle van benne egy pici, persze lehet valami domináns, amit ki akarsz erősíteni.
Kenderolaj terén A TETRAGENOM két olaját próbáltam ki eddig.
Tapasztalataim:
TETRAGENOM 4% Full Spektrum CBDA+CBD+MCT Olaj (2020 szezon)
Élénkítő hatású, összeszedetten tudok gondolkodni, sportolóknak és diákoknak javaslom. A citromfűhöz hasonló a hatása.
TETRAGENOM 20% Full Spektrum CBG+CBD olaj (2020 szezon)
Remek lazító, nyugtató hatású, ilyet csak egy jó minőségű kender termék tud. Egyetlen adagtól könnyedén el tudtam aludni, de nem volt álmosító. A kavargó gondolatokat teljesen megszüntette, így antidepresszáns, de nem tompít! Ezt melegen ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!