Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Melyik az a só amit el lehet...

Melyik az a só amit el lehet érni vásárlás szempontjából?

Figyelt kérdés
Munkám révén sok időt töltöttem tenger mellett.A sós tengeri levegő rendbe tette a vérképem és az érrendszerem is annyira rendbe jött,hogy az orvosok azt mondták még azt is letagadhatom,hogy valaha dohányoztam.Teszem hozzá már évtizedek óta napi egy doboz cigivel élek.Mivel már nem tudok eljutni tenger mellé szeretném úgy mond reprodukálni hogy vízbe tennék valamilyen sót és azt párologtaton keresztül kijuttatni a szoba levegőjébe.Ez a szegények megoldása ha mondhatom igy.Minden javaslatot szívesen elolvasok ebben a témában.Csak azt ne javasoljátok,hogy menjek a tenger közelébe mert az már számomra nem járható út.
2022. nov. 23. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Mondd, láttál már olyat boltban, hogy "tengeri só"? Vagy valami tanyán élsz?
2022. nov. 23. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy besózd a levegőt. Lehet venni só inhalátort, nekem kronikus hurut miatt kellett. Gyogyszertari sooldatot kell beleonteni, felvenni a maszkot es beporlasztja a tüdődbe. Ezen kívül sós vizes kádfürdő ( furdosoval) és sósvizes szájöblögetés ajanlott a mar emlitett gyogyszertari fiziologias sooldattal.
2022. nov. 23. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt tegyuk hozza hogy a tenger mellett biztos sok zoldseget, gyumit halat is ettel ami egeszseges.
2022. nov. 23. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
A sós tengeri levegőt nem lehet úgy szimulálni ahogy leírod. Nem fog működni. Egészségesen kell élni. Nem kell dohányozni, sok zöldség, gyümölcs, testmozgás, elegendő alvás. Ezt nem helyettesíti ha sós vizet párologtatsz otthon. Tudom, hogy marcera, de ez van.
2022. nov. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!