Az egyik csigolyám ferdén áll, kb félévente becsípődik, vagy meghúzódik, az izmom pont ott. Kenőcsöt és gyulladás csökkentőt írt fel az orvos. Ez mind szép és jó, de ettől még a csigolyám nem mászik vissza a helyére. Mint laikus mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Nem a tüneteket akarom kezelni, hanem helyrerakni a hátamat, mielőtt nagyobb bajom lesz, nem akarom, hogy 40 éves koromra olyan legyen a hátam mint egy 70 évesnek. (egyébként még csak 24 vagyok). Addig kéne kezelni a hátamat, amíg csak ilyen úgymond "apróság" a bajom. Az orvos még a tornát ajánlotta, adott is egy ilyen lapot amin ilyen tornagyakorlatok vannak. Izom erősítésnek jó, de ez megint csak nem megoldás. Ezért fizetjük a TB-t xD, ezt akár itt gyakorik a vicc kategóriába is tehetném. Szóval a lényeg a lényeg, hogyan tudnám megjavítani a hátam és nem csak a fájást kezelni?2022. nov. 8. 20:24
1/2 anonim válasza:
A csigolyák körüli izmok erősítése a megoldás, csináld szorgalmasan a kapott gyakorlatokat.
2/2 anonim válasza:
MR, Gerinc vagy idegsebészeti konzultáció és magán gyógytorna betanítás és mindennapi csinálás. Ez a sorrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!