Házilag mit ajánlasz székrekedés ellen.?
Figyelt kérdés
Köszönöm válaszokat előre is. Erős székrekedésem van. Mit ajánlasz házilag?2022. okt. 27. 19:26
11/12 Grimfox válasza:
Én nem pontoztalak le, a rostbevitellel egyet is értek, de a hüvelyesek, mint a bab sokszor okoznak székrekedést, és még fel is fújják a legtöbb embert, ahogy a karfiol, és karalábé is. Nem tudom, ezért pontoztak e le, vagy másért, de nekem ez volt az, ami szemet szúrt.
12/12 anonim válasza:
Pont azok az ételek, amelyek rostdúsak, amelyek puffasztanak. Ez nekem is mostanában tűnt fel. Meg lehet nézni rosttartalom táblázatban. Székrekedést meg szerintem annak okoz, aki nem iszik eleget mellette, esetleg egyéni érzékenység lehet. De ha valakinek ezek az ételek nem opció valamiért, akkor írtam a zabkorpa tablettát. Nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!