Írtam egy listát amiben felsoroltam a gyulladáscsökkentőket erősségi sorrendben, kiegészítitek?
Figyelt kérdés
Feketekömény olaj
Kurkumin
Gyömbér
Propolisz
Grapefruitmagcsepp
Feketdió tinktúra
Tökmagolaj
Fahéj
Szegfűszeg
Csillagánizs
Kakukkfű
Kamilla
Ki tudnátok egészíteni nekem?
2022. okt. 5. 07:22
2/7 anonim válasza:
És honnan ez a lista? Mi alapján...?
3/7 anonim válasza:
Azért ez így kevés, egyáltalán növekvő, vagy csökkenő a sorrend szerinted? :D milyen gyulladáscsökkentő? Hol, mire hat? Külső, vagy belső felhasználás?
Egyébként a zsálya, körömvirág, cickafark, diólevél, rozmaring, és még sokan mások. De gyulladáscsökkentő lehet egy hideg vagy meleg borogatás is. Bármi, ami fertőtlenít, pl alkohol...
Kicsit még dolgozz rajta, mert ez így nagyon nem informatív.
4/7 anonim válasza:
Ez a lista még hókuszpókusznak is kevés. :))) Főleg a felsoroltak valódi hatását illetően...
5/7 Grimfox válasza:
A fahéj, a gyömbér, és a szegfűszeg kifejezetten vérbőséget okoz, így nem hiszem, hogy tényleg jó ötlet lenne gyulladásra alkalmazni. Meg ugye függ attól is, milyen gyulladásról beszélünk. Hol van a gyulladás, külső, vagy belső gyulladásról van e szó. Érdemes lenne hozzáadnod a listán szereplő növényekhez, hogy külsőleg, vagy belsőleg alkalmazandó e, és hogy milyen gyulladásokra.
6/7 anonim válasza:
A szegfűszeg jó gyulladáscsökkentő, a kamillát viszont el lehetne végre felejteni, mert azon kívül, hogy borzalmasan szárít, semmi érdemi hatása nincs.
7/7 Grimfox válasza:
Érdekes, én bármikor használom a kamillát magamon, vagy a családtagokon, mindig van hatása. Persze van eltérés ember, és ember szervezete között, biztos van akinek kevésbé hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!