Hoemeopatia mukodik? Vagy placebo?
"Az emberi hülyeség természetéről végtelen hosszú filozófiai vitát lehetne indítani, maradjunk most annyiban, hogy sajnos az emberi hülyeség szakmafüggetlen, egy orvos is áldozatul eshet. Az, hogy homeopata csak orvos lehet, lényegében egy hamis látszatot generál, hogy ez bizony csak valami irtó komoly dolog lehet. Ez önmagában semmit nem bizonyít a homeopátia működésével kapcsolatban, egyszerűen az orvosi tekintélyre való hivatkozás, érvelési hiba. Bizonyító értéke 0.
Kinek higgyünk? Én mondjuk a szememnek szoktam ... - és abban a világban amiben én élek, a homeopátia sok esetben jól működik.
Ez egy irdatlan nagy öngól, mást nem tudok rá mondani. A tudományos kutatás épp attól tudományos, hogy képes felülemelkedni az elsődleges látszatokon - a szemünk és a mögötte álló fizikai és pszichés információ-feldolgozási folyamatok, logikai hibák becsaphatnak minket. Hosszú évszázadok eredménye, hogy ma rendelkezésre állnak azok a módszerek, amikkel ezek a tévedések, hibák részben kiküszöbölhetők - teljesen nem, mert hát emberek vagyunk. Ha valaki ezt nem tudja felfogni, az ne gyógyítson… állatokat se"
Tán nem tetszik h minden témának alaposan utánajár ? És tudomanyos szemszögből vizsgalja?
Persze egy hp-hívőnek ez elítelendő... 🤣🤣🤣
Az éremnek két oldala van tudomány ide vagy oda.
Amit most a tudomány kijelent, alátámaszt, azt 10-20 év múlva megdől, volt már rá precedens. Meleg Sanyi a c peptidet is ellehetetlenítette, pedig meg lehet nézni a youtubon mennyi agysérült ért el jelentős javulást a használata után. Béres József is (Béres csepp) börtönnel fenyegették anno … sok ilyen van. Semmelweisz Ignácot is támadták a régi időkben mert kötelezővé tette a kézmosást a szülészeteken, szóval, amit te most elhiszel, az korántsem biztos, hogy igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!