Megcsípett a darázs lassan 3 napja mit csináljak?
Tegnap előtt megcsípett, akkor 2-3 helyen. És akkor nem fájt csak mikor megcsípett, nem csináltam vele semmit. Másnapra megdagadt és fáj.
Azóta többször bekentem fennistilel, de semmit nem használ. Jeggeltem is egy darabig.
Mit csináljak? Mi vinné le gyorsan?
Gyógyszer tablettában, ha csak a hisztamin (természetes vagy akár allergiás reakció) a probléma.
De: lehet, hogy fertőzést is kaptál, akkor kellhet antibiotikum.
Mondjuk az, hogy még írsz, az ígéretes a gyógyulást illetően, mert ha igazán súlyos lenne, akkor kómában lennél.
Nem volt ott az ikertesód, akit nem csípett meg ugyan így és aki nem kente fenistillel, tehát nem tudhatod. Lehet anélkül szrabb lenne.
Vannak ilyenekre amúgy más egyéb kencék, meg ilyesmik is, de magától is elmúlik. Gyorsan szerintem semmi se viszi le, de ha már 2 nap eltelt, akkor most kezd majd el magától is jobb lenni.
Most ecetet raktam rá. De köszi nektek.
Nem vagyok allergiás rá, fertőzést nem tudom, ilyenről meg még hallani se halottam
Nem minden szart rakok rá. Ecetetraktunk, meg jég zselét régen is még is ittvagyok. Előtte meg fennistilel kentem.
Gyógyszerészel meg sokra megyek, már bebizonyosodott párszor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!