Mit ajánlotok hajhullásra?
Nézd, attól függ hogy milyen típusú a hajhullás.
- Ha foltokban jelentkező akkor góc kutatás kell.
- Ha egy területem hullik akkor valami fertőzés lesz ott általában gomba, erre gombaölőket adnak smpon és szesz formában.
-Ha tipikus andron férfi típusú hajhullás és nő vagy akkor endokrinológiára kell menned, hormon szinteken nézni, és az okot kezelni.
- Ha férfi vagy és tipikus férfi típusú hajhullás, tehát a fejtetőn ritkul és elől két oldalt tűnik el "mikyegeresedik" akkor viszont nagyon kevés megoldás van.
Javasolják az alpecin sampont és hajszeszt együtt kb 7000ft és 1-2 hónapra elég, de nagy csodát ne várj tőle azért, talán kicsit segít, illetve vannak más márkák is de ez a legnépszerűbb.
Illetve lehet próbálkozni itt is hormon terápiával, ugyebár a tesztoszeron a fő oka ennek a típusú hajhullásnak, ha ezt gátoljuk akkor elvileg javul, léteznek már lokalis készítmények, és állítólag nincs olyan mellékhatása hogy csökkenne a libido meg ilyesmi, de én ezt még nem próbáltam, csak hallottam hogy adják. Bőrgyógyásznál tudod kérni, ha érdekel, és ő tud majd pontosabb tájékoztatást is adni erről.
Nő vagyok. Nem foltokban hullik. A fejbőrőm egeszséges látta bőrgyógyász.
Az endokirnológia eselytelen majdnem egy év a varakozasi idő tb alapon. Nincs 50 ezrem egy maganalapú beszélgetésre plusz ki tudja mennyi vizsgálatokra.
Értem, pedig ha férfi jellegű hajhullásod van nőként akkor ott valamilyen hormonális problémák merülnek fel főleg.
Szóval minnél hamarabb próbálj bejutni egy endokrinológushoz valahogy.
Szurkolok!
Nézz utánna a legjobb természetes, házi hajnövesztő-erősítő megoldásoknak és ebből állíts össze egy számodra szinpatikus keveréket.
Kocka élesztő, hagymalé, gyömbérlé a legjobbak szerintem.
De minden esetben érdemes koffein port venni az nem kihagyni egyik keverékből sem.
Bocsi de ezt a sok büdös sz@rt biztos nem kenem a hajamra. Már civilizált világban élünk.
Elkezdtem szedni a szelént remélem hatni fog. Koffines sampon sem használt soha semmit. Sőt nekem gyanús, hogy attól hullik. 2 hete nem azzal mostam és már kevesebb jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!