Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit ajánlotok hajhullásra?

Mit ajánlotok hajhullásra?

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 20:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ennek a válasznak mi értelme volt? Nem sikerült a mai napod?
2022. júl. 30. 15:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Nézd, attól függ hogy milyen típusú a hajhullás.

- Ha foltokban jelentkező akkor góc kutatás kell.

- Ha egy területem hullik akkor valami fertőzés lesz ott általában gomba, erre gombaölőket adnak smpon és szesz formában.

-Ha tipikus andron férfi típusú hajhullás és nő vagy akkor endokrinológiára kell menned, hormon szinteken nézni, és az okot kezelni.

- Ha férfi vagy és tipikus férfi típusú hajhullás, tehát a fejtetőn ritkul és elől két oldalt tűnik el "mikyegeresedik" akkor viszont nagyon kevés megoldás van.

Javasolják az alpecin sampont és hajszeszt együtt kb 7000ft és 1-2 hónapra elég, de nagy csodát ne várj tőle azért, talán kicsit segít, illetve vannak más márkák is de ez a legnépszerűbb.

Illetve lehet próbálkozni itt is hormon terápiával, ugyebár a tesztoszeron a fő oka ennek a típusú hajhullásnak, ha ezt gátoljuk akkor elvileg javul, léteznek már lokalis készítmények, és állítólag nincs olyan mellékhatása hogy csökkenne a libido meg ilyesmi, de én ezt még nem próbáltam, csak hallottam hogy adják. Bőrgyógyásznál tudod kérni, ha érdekel, és ő tud majd pontosabb tájékoztatást is adni erről.

2022. júl. 30. 19:59
 13/19 A kérdező kommentje:

Nő vagyok. Nem foltokban hullik. A fejbőrőm egeszséges látta bőrgyógyász.

Az endokirnológia eselytelen majdnem egy év a varakozasi idő tb alapon. Nincs 50 ezrem egy maganalapú beszélgetésre plusz ki tudja mennyi vizsgálatokra.

2022. júl. 30. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Értem, pedig ha férfi jellegű hajhullásod van nőként akkor ott valamilyen hormonális problémák merülnek fel főleg.

Szóval minnél hamarabb próbálj bejutni egy endokrinológushoz valahogy.

Szurkolok!

2022. júl. 30. 20:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok bejutni sehogy, beutalót sem ad ilyenre a háziorvos. Meg mindegy is. Vagy megoldódik a probléma vagy egy év múlva már a jó parókát hol lehet venni lesz a kérdésem.
2022. júl. 30. 20:50
 16/19 anonim válasza:

Nézz utánna a legjobb természetes, házi hajnövesztő-erősítő megoldásoknak és ebből állíts össze egy számodra szinpatikus keveréket.

Kocka élesztő, hagymalé, gyömbérlé a legjobbak szerintem.

De minden esetben érdemes koffein port venni az nem kihagyni egyik keverékből sem.

2022. aug. 13. 14:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Jézus mária 😣
2022. aug. 13. 21:34
 18/19 anonim válasza:
Ennek a válasznak is mi értelme volt? Most neked nem sikerült a mai napod?
2022. aug. 14. 14:23
 19/19 A kérdező kommentje:

Bocsi de ezt a sok büdös sz@rt biztos nem kenem a hajamra. Már civilizált világban élünk.

Elkezdtem szedni a szelént remélem hatni fog. Koffines sampon sem használt soha semmit. Sőt nekem gyanús, hogy attól hullik. 2 hete nem azzal mostam és már kevesebb jött ki.

2022. aug. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!