Hullik a hajam 2 hónapja. Nem tudom mit válasszak a széles kínálatból. Mi vált be nektek hajhullásra?
Csak olyat ajánljatok amit tényleg próbáltatok és bevált. Dercos ampullát már próbáltam. Sajnos nem használt. A revalid kapszulától meg fájt a gyomrom, így azt nem tudom szedni.
(Nő vagyok)
Életmódváltást.
Persze de jó lenne, ha az iylesmi megoldana minden gondot. De ezek KIEGÉSZÍTŐK.
Orvost, első körben háziorvos aztán bőrgyógyászat, belgyógyàszat, fogászat
Hirtelen kezdődő hajhullásnak az esetek nagy részében egészségügyi oka van, ami lehet egy szimpla bőrfertőzés, fogászati gond, kismillió egyéb dolog, de akár rákos megbetegedés is
Nem emiatt mentem, de ha már ott voltam elmondtam. Szerencsére elküldött laborba és kiderült. Nem gondoltam hogy ez a gond az utóbbi években még műtét után sem voltam vérszegény
Jó hogy csak ezca gons mert hajhullás okát megtalálni olyan mint tűt keresni a szénakazalban. Semmi kedvem nem lett volna orvosról orvosra járni remenytelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!