Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ki próbálta már ezt a léböjtör...

Ki próbálta már ezt a léböjtör? Milyen hatása volt? Hány kg-t fogytatok?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt szeretném csinálni egy hétig, utána egészségesen enni + edzeni. (Mondjuk edzeni a léböjt alatt is fogok.) Szóval életmódváltás kezdéseként csinálnám a linken található diétát.

Előre is köszi

2022. jún. 9. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért írtad ki a kérdést!

Már nem tudom, hányan írták - jó, megszámoltam, öten írták, hogy hülyeség meg egy valaki írt a rokonáról -, hogy nem jó, veszélyes, egészségtelen, te meg csak azon pattogsz, miét nem írnak olyanok, akiknek jót tett!

Ha MINDENKI szerint hülyeség, akkor miért nem tudod elfogadni?

Ha meg NEM AKAROD elfogadni az értelmes válaszokat, akkor fölösleges kérdezni!

Csináld, de utána ne lepödj meg, ha nem az lesz belöle, amit elképzeltél buta módon egy hülye cikk alapján!

2022. jún. 10. 16:53
 12/17 A kérdező kommentje:

Nekem az a problémám, hogy itt szerepjátékozol, mint valami idióta. Kicsit sem feltűnő, hogy 2 percenként válaszolsz. ,,Egy valaki írt a rokonáról.” Biztooos nem te vagy ez az egy valaki, biztoos.

Úgyhogy nagyon feltűnő, amit csinálsz. Egyszer már leírtad a véleményedet, nem kell ,,egy másik” válaszolónak kiadnod magad, csak hogy bizonyítsd az igazadat, mert nagyon szánalmas.

Azzal kapcsolatban meg nem kértem tanácsot meg véleményt, hogy csináljam-e ezt a léböjtöt, majd én eldöntöm.

2022. jún. 10. 17:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát kettő válaszoló tuti van, mert az egyik én voltam, és én nem ő vagyok :D
2022. jún. 10. 18:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezek szerint minimum három válaszoló van, mert a 13-as sem én vagyok, meg a 11-es sem.
2022. jún. 10. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én új válaszolóként szállnék be a dologba, 5. éves orvosis vagyok, szóval ráfoghatod hogy nem vagyok orvos, mert valóban nem, de azért már tanultam pár dolgot itt.

Szóval ez a kúra meggyőződésem szerint óriási butaság.

Folyadékot hajtani és nem bevinni energiát az rövid távon is komoly gondokat tud okozni, de napokon át pedig valószínűleg tényleg kórház lesz a vége, vagy ha nem akkor olyan mértékben leterheled a szervezeted hogy akár évekkel is megrövidítheted az életedet, ez nem jó móka.

És ha valami méregtelenítő kúrának szánnád, akkor azt is el kell mondanom hogy ezeknek szintén semmi értelme a szemfényvesztésen és kurzsláson kívül.

Remélem meggyőztelek, ha nem és lenne kérdésed szívesen válaszolok (már amire tudok) ha pedig mégis úgy döntesz hogy belevágsz, akkor vigyázz magadra nagyon, és legyen veled mindig valaki, mert ha összeses otthon egyedül az tényleg nem vicces.

2022. jún. 11. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Amit a 15-ös kihagyott, az az, hogy emellé a drasztikus vízhajtás mellé meg elég intenzív sportot is kellene csinálni, ami szintén megterheli a szevezetet!

Szóval mindig legyen a közelben valaki, aki tudja hívni a mentöket!

2022. jún. 12. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Én kíváncsiságból, mert miért ne :D

Szuper volt, csak éppen 0-24 ingerült voltam, energiahiányos, borzalmasan fáradt és harmadik nap szó szerint leszédültem a székról (sphasem ájultam el 30 év alatt).

2022. jún. 13. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!