Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Milyen mandula műtét altatásban?

Milyen mandula műtét altatásban?

Figyelt kérdés
Milyen hátránya van az altatásban? Mit kell lett vinni a kórházba?
2022. jún. 7. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs hátránya, tavaly augusztusban vették ki, friss az élmény.

Elmagyarázta a doki, hogy jobban beválik, kevesebb a komplikáció, mint helyi érzéstelenítés esetén.

Ha felébredsz, sajnos vigyázni kell, hogy ne hányj, gyakori mellékhatása az altatásnak(nem tenne jót a friss hegnek). Este a savam miatt könyörögtem hadd egyek egy kis szilárdat, de tilos, viszont kérdezték hogy hoztam-e be tejmentes fagyit, mint pl Calippo, azt szopogathatom, fájdalmat is csillapítja. Kicsit meglepődtem, otthonra kértem páromat, vegyen sokat.:)

Nagyon fog fájni, nekem a 3-4 óránkénti gyógyszerezés vált be az első hetekben, napi 3 Flector 50 granulátum és váltásnak paracetamolos, gyengébb, vízben oldódó fájdalomcsillapító,úgy írták hogy éjjelente is szedni kell eleinte, megebredsz a fájdalomra .

Mindent kell vinni, wc papírt, szappant, törölközőt, zsepi,pohár, ásványvíz kiskanál,másnapra evőeszköz, állandóan szedett gyógyszereid,váltás és hálóruha. Műtét után tilos hajolgatni, érdemes úgy elhelyezni a dolgaidat, hogy hajolás, fejlehajtás nélkül el tudd érni. Esetleg egy könyv estére vagy fülhallgató, telotolto, nem biztos hogy jól tudsz aludni, ezek segítenek átvészelni az éjszakát.

Viszont egy éjszaka után hazamehettem hála Istennek, most nem tudom mi a protokoll.

Sok sikert, jobbulást kívánok!

Az első 10 nap műtét után kemény lesz, de utána mintha elvágnák a fájdalmat!

2022. jún. 7. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Altatással semmi baj nem lesz, elalszol, felébredsz, csak nincsen meg a normális alvásciklus, hanem mintha fejbevágnának, és amikor ébredezel, beszélhetsz hülyeségeket, amikre utóbb nem emlékszel :D

Mit vigyél?

Mindent, és ez szó szerint értsd!

Wc papír, pzs, tisztálkodási szerek, tampon (az jobb, mert nem ázol át vele), hálóing (vagy pizsama), váltóruha, az irataid, esetlegesen szedett gyógyszerek, evőeszköz, víz.

Teló, hogy elfoglald magad, könyv (vagy E-book reader)...

Ha minden oké, másnap elengednek.

Az ehető dolgokról biztosan kapsz listát, de a normális tej minden formája tilos.

Ja, a fájdalomra pedig készülj fel, mert az első néhány napban nem lesz egyszerű.

2022. jún. 9. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!