Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi tegyek, hogy a nátha ne...

Mi tegyek, hogy a nátha ne menjen a mandulámra?

Figyelt kérdés
1éve elég sokat küszködök a manduláimmal. Minden kisebb hidegre, megfázásra belobban. Most meghültem kicsit, náthás vagyok, és már kezdek berekedni. Amit nagyon nem szeretnék, mert jövő hét elején fontos szereplésem lesz, ahol szükség van a hangomra, és hoy ne nézzek ki nyúzottan! Tehát 5napom van meggyógyulni! Sikerülni fog? Antibiotikumot nagyon el szeretném kerülni! Milyen tanácsot tudnátok adni? Minden praktika érdekel!
2010. szept. 15. 16:51
 1/6 anonim válasza:
Nkm is ugyan ez volt a problémám...elmentem orvoshoz és kiszedték...3-4 nap és rendbe jöttem... hány éves vagy?
2010. szept. 15. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a végén már 2 hetente volt rajta tüsző és mindig beteg voltam, úgyhogy kivetettem. Akkor is beteg voltam, amikor kiszedték. Azóta 2 éve nem voltam beteg.
2010. szept. 15. 17:06
 3/6 A kérdező kommentje:
25 éves. Rémségeket hallottam arról, ha ennyi idősen veszik ki :(
2010. szept. 15. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is 25 évesen vették ki és nem bántam meg.Az utolsó vagyok megint.

Jó tanács, altatásban kérd, mert én helyiben kértem, de ilyenkor már , ha csúnya a mandula, nehezebben fér hozzá az orvos, nekem is megszenvedett az utolsó varrattal, ami 1 hét után szétment és mentővel vittel be vénás vérzéssel. Akkor újra megműtöttek, altatásban és az sokkal jobb. Ilyenkor nincs utána sem vérzés, felébredsz és csak furcsa érzésed van. Az orvos is jobban hozzáfér így. Amikro már a mandula fertőzi a szervezetet,akkor nincs mese, ki kell vetetni.A műtét után nem fáj, csak fura érzés, csak kb.2-3 nap múlva fáj, amikor gyógyul.

2010. szept. 16. 10:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Meggyógyultam nagyjából. Sajnos antibiotikum lett a vége, viszont elhatároztam h. rászánom magam a mandulaműtétre. Csak még nem most, de 1 éven belül. Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 20. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne halogasd, szedesd ki. :)
2010. szept. 21. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!