Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Két Ashwaganda termék közül...

Két Ashwaganda termék közül melyik lehet érdemesebb megvásárolni ?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. febr. 8. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a GAL Sensoril® Ashwagandha van meg, már elhasználtam majdnem egy teljes dobozzal, én nagyon meg vagyok vele elégedve. A zöld dobozosban viszont sokkal több az ashwaganda, szóval én azt venném. (Hasonlítsd össze az összetevőket.)
2022. febr. 9. 00:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, és napi kettőt szedsz belőle ? Tényleg lehet érezni a hatását , illetve mennyi idő után 2 hét kb? :)
2022. febr. 9. 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Napi 1-et, de 2-t kéne, de nem vagyok túl jó az ilyenekben, és mindig elfelejtem. Pl reggel kéne, én általában este szoktam. Most nagyon nyugodt, boldog korszakom van, és nem sok stressz ér, de amikor elkezdtem szedni, akkor aludni sem tudtam, annyira járt az agyam, nagyon rossz volt az általános közérzetem, és akkor éreztem pozitív hatást tőle. Egy barátom pedig a csepp formájában issza, ő rendesen betartja az adagolást, azt mondta neki csodákat művelt. Mellélőni nem tudsz vele, mert rengeteg előnye van, úgyhogy mindenféleképpen érdemes kipróbálni. :)
2022. febr. 9. 00:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , igazából meg néztem a kettőt, egyikben 300 másik 250 , dd viszont a GAL bol napi kettő kell, így az 500 :D . Lehet a GAL osat ki próbálom :)
2022. febr. 9. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, 250mg van két kapszulában, tehát egy darabban 125. Fent írja, hogy "hatóanyagok 2 db kapszulában".
2022. febr. 9. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaaaa, tényleg igazad van :) . Nem figyelmesen néztem meg :D .
2022. febr. 9. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!