Covid-19 az adott személy beoltása után a személy vírushordozóvá válik, de az a kérdés hogy fertőz e?
Tehát a beoltott ember/személy beoltás után betegnek/levertnek érzi magát/ oltási tünetek/immunreakció jeletkeznek.
De az adott személy fertőz is?
Ha az oltás ellenére benyalja a vírust, akkor igen, fertőz is.
De csak magától az oltástól nem válik fertőzővé.
Az oltott személy nem válik "vírushordozóvá" (legfeljebb, ha teljes vírust kap, de az is elölt), immunreakciója a vírus ALKOTÓRÉSZEIVEL való találkozás miatt van.
Így természetesen nem is fertőzőképes.
Köszönöm a válaszokat ^^
2. válaszoló
nem értem miért emlegeted a sötétség mély bugyrait :P
szerintem nem a kérdéshez tartozik ^^
De a konkrét kérdés még mindig nem ez volt, nem értem miért kell belekötni egy nyamvadt kérdésbe, én biztos voltam benne hogy nem
csak a szüleim erősködte hogy de ezért írtam ki hogy biztos tudjam...
ez nekem csak egy pozitív visszacsatolás volt hogy igen, nem feleslegesen tanultam biológiát...
és nem értem miért kell úgy ítélni hogy nem tudod a kiírás valódi okát, nem azért írtam ki mert segghülye vagyok...
Volt a környékünkön egy idős házaspár, ahol csak a feleség kért oltást és nem sokkal utána a férje meghalt. 2 dolog történhetett, a férj Covidot kapott vagy valóban kijuthat a tüskefehérje az oltottakból.
Vannak ezzel kapcsolatos oldalak.
“A Pfizer megerősítette, hogy a COVID-vakcinált emberek átadhatják a tüske fehérjéket és károsíthatják a nem “beoltottakat” “
Az index cikkében pedig:
“A gyógyszerész arra is kitér elemzésében, hogy a jövő nagy kérdése az is, hogy a súlyos kórlefolyást gátló, de a fertőzések ellen csak részlegesen védő vakcinák alkalmazása esetleg létrehozhat-e olyan variánsokat, amelyek a nem oltottakban fokozott súlyosságú betegséget okoznak.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!