Reflux kezelésére ez hatásos lehet?
Találtam egy ilyen kezelést, szerintetek ez jó lehet? Attól félek, hogy refluxom van, és nem merek elmenni a háziorvoshoz vele, mert gondolom gyomortükrözésre küldene, amitől nagyon félek. Vagy esetleg más módszerrel is meg lehet állapítani a refluxot biztosan? Nem igazán tudok róla semmit, csak a tüneteim alapján szerintem nekem az lehet.
Miböl gondolod hogy refluxod van?
Az emlitett terápiát nem próbáltam, de tudom az ember belekapaszkodik minden más lehetőségbe hogy gyógyuljon
29ezer három kezelésért nem sok. Igazi magán vizsgálatok ennél sokkal többe kerülnek
"CSAPATUNK" címszó alatt nézd meg kik kezelnek
Menj, próbáld ki aztán felejtsd el hogy kamu
Mindettöl függetlenül, legrosszabb esetben gyomortükrözés
Elérzéstelenitik szprével a gégédet és simán lemegy az endószkóp
Még a monitoron is láthatod vizsgálat közben, amit a doktor is lát
Saját tapasztalat és nem egyszer.
A legtöbb gy.tükrözés refluxot álapit meg ami sokszor nem igaz
Nálam is reflux volt a diagnózis, gyógyszert is kaptam, mégis "halálos" gyomorgörcsökre ébredtem hajnalonként
Hasi UH-nál kitünt volt egy 2cm-es epekövem
Nem igaz amit a reflux-kezelésről mondanak-írnak, nem igaz hogy "savlekötő", "kezelés" és "gyógyszer" kell, ez mind veszélyes is lehet, csak a pénzedet akarják!
Amennyiben a lányom vagy és meghallgatsz, elmondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!