Van olyan alternatív gyógymód, ami segített valamilyen betegség legyőzésében?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 18:21
11/17 A kérdező kommentje:
Én már mindent kipróbáltam szinte, semmi nem használt. Jártam akupunktúrára, sokkal nyugodtabb lettem, de ég, idő után már nem hatott. Most egy kolléganőm javasolt egy energiagyógyászt, az alvás még nem jobb (1* voltam még csak), viszont megint érzem, hogy nyugodtabb vagyok, már ennyitől is. Meglátjuk, benne most bízom, mert kolléganőm is meggyógyult, cisztája volt. Persze az más, de már műtétre ment, és ott mondták, hogy hát nincs miért megműteni.
2021. szept. 27. 08:38
12/17 Grimfox válasza:
Komló, levendula, és citromfű keverékéből 1:0,5:2 arányban lehet csinálni teakeveréket, elalvás előtt 30-45-perccel melegen elkortyolni(ízesítés nélkül), ez elég jó altató a növényi altató keverékek között, és van nyugtató hatása is, ami a nyugtalanságot is csökkenti.
13/17 smidla válasza:
Ha lelki gondok miatt nem tudsz aludni, akkor azt próbáltad már, hogy megoldod azokat a problémákat, amik ezeket okozzák?
14/17 anonim válasza:
Szia!
A méhpempő, a licium és a B-vitaminok nyugtató hatásúak.
15/17 anonim válasza:
Mák tea. Tanlán ez a a leg durvább.
Akkor a kanabisz.
Egyébként ez nem ide tartozik, de lehet még is.
Van egy könyvem.
A lelki eredetü betegségek.
Volt hogy inhüvely gyulladásom volt, és már annyira tul terheltem magam, hogy el viselhetetlen volt a nyugalmi állapot is.
Elő vettem a könyvet, el olvasram a nekem szóló részt, és másnapra teljesen megszünt.
Persze ez nem ilyen egyszerü, eddig csak ennél sikerült ilyen hatékonyan.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket
2021. szept. 28. 18:40
17/17 anonim válasza:
Köpölyözés migrénben és nyaki porckorongsérvben, teljesen elmúltak a fájdalmak, és már 4 éve tart ez az állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!