Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Puffadás. Tegnap nyersen...

Puffadás. Tegnap nyersen ettem karalábét, aztán főzve is. Még mindig puffadást tapasztalok. Ti mit szoktatok puffadás esetén csinálni? Pl gyógynövény tea? És ha igen, mennyit kellene inni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 13:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sőt, azt is mondják, hogy a bab nem csak nyersen mérgező...

Régebben minden zöldséget meg bírtam enni puffadás nélkül, de egy ideje vigyáznom kell.

Vagy pl 18 évesen egy lábasnyi bablevest, ha megettem, akkor sem volt semmi baj.

2021. júl. 15. 09:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy a bab nyersen történő fogyasztását csak viccből írtam, ott van mellette egy kacsintó mosoly jel.
2021. júl. 15. 09:26
 13/17 Grimfox ***** válasza:

Az ember szervezete változik. Akár a korral, akár egy nagyobb betegség után.

De a bab tényleg csak nyersen mérgező, megfőve elbomlanak azok az anyagok, amik enyhe mérgezést okozhatnak. Ugyanakkor nagyon értékes tápanyagforrás, ha rendesen el van készítve.

2021. júl. 15. 09:28
 14/17 A kérdező kommentje:
A megfőtt, plusz így-úgy előkészített babok ügyében régóta megy a vita, hogy egészségesek-e avagy nem. Ebbe a vitába nem kívánok belefolyni.
2021. júl. 15. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:
En zellertol jartam pont ugyanigy 😂 Nyersen is ettem meg fotten is, de tuti a nyers fujt fel. Borzaszto.
2021. júl. 24. 08:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Kár, pedig nagyon egészséges a nyers zeller. Lehet, hogy először csak picit szabad nyersen enni és nagyon alaposan meg kell rágni. Fokozatosan átállni, ha azelőtt sok főtt kaját evett az ember.
2021. júl. 24. 09:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen az lehet :) amugy 2 napig folyamatosan extrem szinten bantottak a szelek. Pedig amugy nem ettem olyan sokat belole nyersen. De megprobalom majd kevesebbel.
2021. júl. 25. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!