Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Milyen olyan gyógyszer lehet...

Milyen olyan gyógyszer lehet prosztatára (sűrű vizelési inger) - ami viszonylag hamar érezteti áldásos hatását?

Figyelt kérdés
Vettem Saballo komplexet, de csak a gyógyszertáros hölgytől tudtam meg, hogy legalább 3 hónapig kell szedni, hogy rendesen működjön a dolog. Ezért érdemes volt 90 db-ost venni (amúgy is az egy kicsivel gazdaságosabb mint a 60 db-os).Aztán a csodálkozásomra azért kissé módosította a kommentet...vagyis már korábban is (kb. 1 hónap után) is javít valamennyit a problémán.
2021. febr. 17. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
De biztos, hogy az a baj? Voltal orvosnal, megnezetted? Ha nem, akkor mindenkeppen el kene menni.
2021. febr. 17. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
E vitamin.
2021. febr. 17. 15:07
 3/7 A kérdező kommentje:
El kellene menni orvoshoz, de ebben a járványos időben nincs bizalmam az eü. rendszerhez - bemenni egy rendelőintézetbe, ne adj isten befeküdni egy kórházba. Ha eddig nem voltam covidos.....ott biztosan lennék.
2021. febr. 17. 15:42
 4/7 A kérdező kommentje:
60+ -os vagyok.
2021. febr. 17. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Az okot kellene megkeresni elsőre.
2021. febr. 18. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Azert ezzel csak nem kell befekudni korhazba, legalabbis remeljuk. El kene menni orvoshoz, muszaj, hogy megnezzek, nem biztos, hogy csak egy kis megnagyobbodasrol van szo.

Esetleg maganorvos szoba johet? Oda egyreszt kevesebben jarnak, masreszt nagyon figyelnek a fertotlenitesre.

2021. febr. 18. 09:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!! - Magánorvoson gondolkodom. Vesekőről és (kismértékű?) prosztatanagyobbodásról tudok (2 éve voltam)...bár akkor nem prosztata-ügyben, hanem mert az egyik herém mellett találtam egy fél harmadikat (ciszta). Akkor mondták a prosztatatnagyobbodást (bár azt 5 éve is mondták, amikor vesekő ügyben voltam visszatérő vendég kórházban (katéteres műtét kétszer is fél éven belül).
2021. febr. 19. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!