Milyen homeopátiás szer van stressz, idegesség ellen?
Szia!
Én elég sokáig, hónapokon át szedtem, mert marha ideges természet vagyok :(
Suli, mellette munka, pasik, családi helyzet és sorolhatnám.
Volt egy időszak, amikor azt hittem, minden összeesküdött ellenem...
Szerintem ha folyamatosan szedi az ember, akkor elég hamar kifejti a hatását, és nekem a hatása hosszú távú volt.
Viszont nem elég egy nap egyet bevenni...
A tájékoztató szerint kell szedni, és akkor bizti hat. :)
Most is idegeskedem néha, de most már azért, mert nem jön össze a baba :(
Néha elszopogatok egyet-egyet, de mivel vitaminokkal tömöm magam, úgy érzem, az elég. Amúgy nagyon ideges alkat vagyok, a "stresszhormon" szintem az egekben volt, és ez komoly! Most B-komplex-et szedek, az is az idegrendszerre hat, és most jól vagyok. :)
Próbáld ki nyugodtan, de vigyázz, mert a homeopátiás szerek nem "azonnal" hatnak. Kell egy
Szia!
Már több mint egy éve próbálkozunk. Én 24 vagyok.
Októberben volt egy vetélésem, ami után kiderült, hogy a kortizol (stresszhormon) szintem magas, a progeszteron meg alacsony. Lehet, hogy a kortizol gátolja a prog. szint termelődését, legalábbis szerintem. Januárban próbálkozhatunk újra, mert a doki 3 havi szünetet javasolt.
megfigyelted ,hogy mi itt csak ketten beszélgetunk?aki kiírta a kédést az még nem is reagált a válaszodra.néha azon tunodom, hogy valós kérdések-e ezek, vagy valaki csak a pontokért irogat.én nem régen fedeztem fel ezt a fórumot és azt sem tudom mi haszon van abból, hogy pl. valaki az elso helyen van? te dudod?te mióta szoktál rá írni?
a babakérdéssel kapcsolatban: várjatok turelemmel nem szabad gorcsosen ragaszkodni hozzá, lehet, hogy akkor esel teherbe amikor nem is gondolod.másképp a pároddal /férjeddel/jól megvagytok?és arra mit mondott a doki, hogy mitol olyan magas a stresszhormon szint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!