Sos oldatot hogyan kell kesziteni? Kisifam ekcemajara neztem egy receptet sos oldat levendula teafa cseppekkel
Sós oldatot kapsz a gyógyszertárban, de azért egy ekcémára főleg gyereknek nem biztos, hogy megkockáztatnám.
Gondold el, hogy a sós oldatot rárakod egy sebre, kb olyan lehet amikor ekcémára rakod.
Ne!
Emberek milyen kísérlet????? Ekcemara a himalaya so jo.... es bizony nem akarok gyógyszereket kenni a gyerekekre amit mar felírt a gyogyszer
En meg toled vennem el a gyereket mert gyogyszerezed es itt valaszolgatsz gyakoribb mert unatkozol es nincs mas dolgod :(
Igazán ostoba vagy, ha ezt megcsinálod a gyerekeddel.
Szórnál sót a szemedbe?
Ha nem, akkor ne tedd a gyerekkel sem.
Erdekes mert en mar orvostol hallottam a himalaya sot sot tengerre is vittem mar mert van aki megteheti...
Na jo veszekedest ha nincs mas dolgotok
Oké.De könyi látogass meg egy orvost, gyerekkel vagy anélkül de ezeket a dührohamokat kezeltetni kell.Oki?Kötyi.
Putyi😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!