Mit javasol az aki át esett mélyvénás trómbósison?
Ember, Nobel-díj !!
Vágod, hogy azt nem csak úgy osztogatják ?
Mégis hová fejlődött a tudomány Szent-Györgyi óta a C-vitamin tekintetében ??
Nagyon szeretném látni a legújabb felfedezéseket.
Várom a linkeket.
Igen, azt a Nobel-díjat több, mint 80 éve adták. Senki sem méltatja el a Prof. érdemeit. A probléma viszont az, hogy a magadfajta úgy állítja be, mint valami csodaszert, holott egy szimpla antioxidáns, és egy szimpla kofaktor a kollagénszintézisben. Ennyit tud. Az antioxidáns tulajdonságát egyébként az E-vitamin is tudja, csak mivel az zsírban oldódi nem lehet agyatlanul kétpofára zabálni.
És bocs, de itt neked kell cikket hozni, ugyanis te állítod be a C-vitamint csodaszerként.
Jelenleg a tudományos álláspont kb. ez:
Ez a hivatkozás miben tér el a professzor ajálnásától?
Szedd pontokba, légyszi, a cáfolatokat!
Előre is köszi.
Nem csak ismereteim, hanem személyesen tapasztalatom is van arról, hogy milyen jótékony hatása van a megfelelő mennyiségű C-vitaminnak a keringési rendszerre, így bármilyen erőszakosan is nyomod, sajnos nem tudsz meggyőzni.
Ha majd kipróbáltad hosszú távon a professzor által ajánlott mennyiséget, akkor majd te is rádöbbensz, mennyivel több az életerőd, és mennyivel vagy egészségesebb.
Jó egészséget kívánok!
Már bocs, de a személyes tapasztalat még a legrosszabb, 4. szintű bizonyítékot sem éri el, ha Szent-Györgyi tapasztalata, mint professzoré lenne 4-es, de az is csak harmat gyenge, mivel már több, mint 30 éve nem él. Ennek megfelelően egy négyes szintet em elérő bizonyítéknak tudományos vitában helye nincs.
Ó és fanatikus vitaminhívőt soha nem akarok meggyőzni, mert közötök sincs a tudományhoz. Szimplán azt akartam bizonyítani, hogy az a zagyvaság, amit idehordtál részben hülyeség, részben egy valakinek a magánvéleménye, amit nem oszt a tudományos világ.
Ahogy akarod, nekem mindegy, mit hiszel.
Az egészségemet elsősorban a vitaminoknak köszönhetem, amit semmivel sem tudsz elvenni tőlem.
Pont :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!