Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit javasol az aki át esett...

Mit javasol az aki át esett mélyvénás trómbósison?

Figyelt kérdés
Múlthét csütörtökön kerültem kórházba,azóta feküdtem egészen tegnapig,és úgye mellé kapok clexan vérhígítót. Tegnap az angiológus azt mondta,meg kezdődhet a mobilizálás. El is kezdtem, pár lépéseket mentem az ágy körül majd vissza feküdtem. Ma újra így volt,viszont fajt a vadlim ahogy elkezdtem lógatni,van rajta Polya,délután kapok harisnyát. Mennyire normális,hogy fáj a vadlim olyankor? Illetve hányszor ajánlatos fel kelni járni és mondjuk el menni a WC-re,milyen időközönként? Az egyik orvos azt mondta ha minden rendben akkor hétfőn,már haza mehetek a másik meg azt,hogy jaj csak óvatosan mert emboliat kaphatok,ettől még mindig félek,pedig elvileg már nem kéne hisz több mint egy hete napi 2x szúrnak clexánnal. A válaszokat előre is köszönöm !
2020. okt. 16. 10:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyébként ha egy kicsit is értenél a kémiához meg a biológiához tudnád, hogy minden második élelmiszer tartalmaz C-vitamint mint antioxidánst, csak éppen fogalmatok sincs róla mi az az E300 aszkorbinsav.
2020. okt. 16. 12:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok ennyire önfejű. Amíg az orvosok azt ajálják addig szúrom az injekciót. Csak egy kis tanácsra lett volna szükségem. Hogy mennyit mikor hogyan mozogjal
2020. okt. 16. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Ember, Nobel-díj !!

Vágod, hogy azt nem csak úgy osztogatják ?

Mégis hová fejlődött a tudomány Szent-Györgyi óta a C-vitamin tekintetében ??

Nagyon szeretném látni a legújabb felfedezéseket.

Várom a linkeket.

2020. okt. 16. 12:23
 14/20 anonim ***** válasza:
36%

Igen, azt a Nobel-díjat több, mint 80 éve adták. Senki sem méltatja el a Prof. érdemeit. A probléma viszont az, hogy a magadfajta úgy állítja be, mint valami csodaszert, holott egy szimpla antioxidáns, és egy szimpla kofaktor a kollagénszintézisben. Ennyit tud. Az antioxidáns tulajdonságát egyébként az E-vitamin is tudja, csak mivel az zsírban oldódi nem lehet agyatlanul kétpofára zabálni.

És bocs, de itt neked kell cikket hozni, ugyanis te állítod be a C-vitamint csodaszerként.

Jelenleg a tudományos álláspont kb. ez:

[link]

2020. okt. 16. 12:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez a hivatkozás miben tér el a professzor ajálnásától?

Szedd pontokba, légyszi, a cáfolatokat!

Előre is köszi.

2020. okt. 16. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Senki nem fogja neked pontokba szedni. Olvasd el. Pont. Amúgy is ismételten neked kellene bizonyítani a C-vitamin egyértelmű kardiovaszkuláris protektív hatását, mert te példálózol vele, holott erre egyértelmű bizonyíték nincs.
2020. okt. 16. 13:10
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Arról nem is beszélve, hogy a Prof. ajánlásának ma már SEMMI jelentősége nincs. A Nobelt sem az ajánlásai miatt kapta, hanem a funkció feltárása miatt.
2020. okt. 16. 13:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem csak ismereteim, hanem személyesen tapasztalatom is van arról, hogy milyen jótékony hatása van a megfelelő mennyiségű C-vitaminnak a keringési rendszerre, így bármilyen erőszakosan is nyomod, sajnos nem tudsz meggyőzni.

Ha majd kipróbáltad hosszú távon a professzor által ajánlott mennyiséget, akkor majd te is rádöbbensz, mennyivel több az életerőd, és mennyivel vagy egészségesebb.

Jó egészséget kívánok!

2020. okt. 16. 13:18
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Már bocs, de a személyes tapasztalat még a legrosszabb, 4. szintű bizonyítékot sem éri el, ha Szent-Györgyi tapasztalata, mint professzoré lenne 4-es, de az is csak harmat gyenge, mivel már több, mint 30 éve nem él. Ennek megfelelően egy négyes szintet em elérő bizonyítéknak tudományos vitában helye nincs.

Ó és fanatikus vitaminhívőt soha nem akarok meggyőzni, mert közötök sincs a tudományhoz. Szimplán azt akartam bizonyítani, hogy az a zagyvaság, amit idehordtál részben hülyeség, részben egy valakinek a magánvéleménye, amit nem oszt a tudományos világ.

2020. okt. 16. 13:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Ahogy akarod, nekem mindegy, mit hiszel.

Az egészségemet elsősorban a vitaminoknak köszönhetem, amit semmivel sem tudsz elvenni tőlem.

Pont :)

2020. okt. 16. 13:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!