Dr. Lenkei vélemények?
Figyelt kérdés
A kollagén és c vitaminjait fogyasztom.Eddig nem néztem nagyon utána hogy ki is Dr Lenkei. Azomban most megnéztem egy interjút ahol azt mondja hogy a rák gyenge és gyógyítható b vitaminnal..Ekkor rá is jöttem h miért hívja mindenki sarlatánnak, el is ment a kedvem termékei fogyasztásától, de ezen kívül a termékei minősége jó? ti mit gondoltok róla?2020. okt. 10. 17:09
11/11 anonim válasza:
Az összes c-vitamin ugyan az! Tökmindegy hogy Lenkei rá van-e írva a dobozra vagy nem. Aszkorbinsavat kapszulázzák be, és eladja neked 10x áron. Vagy 15x, mert azt hiszik az emberek hogy mert rá van írva hogy Lenkei vagy Szent Györgyi Albert, attól jobb. Nincs jó vagy rosszabb C-vitamin. Vegyél kilós Aszkorbinsavat, és grammonként kimérve idd. fillérekből megvan, és így át sem vagy verve...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!