Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Dr. Lenkei vélemények?

Dr. Lenkei vélemények?

Figyelt kérdés
A kollagén és c vitaminjait fogyasztom.Eddig nem néztem nagyon utána hogy ki is Dr Lenkei. Azomban most megnéztem egy interjút ahol azt mondja hogy a rák gyenge és gyógyítható b vitaminnal..Ekkor rá is jöttem h miért hívja mindenki sarlatánnak, el is ment a kedvem termékei fogyasztásától, de ezen kívül a termékei minősége jó? ti mit gondoltok róla?

2020. okt. 10. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Szcientológiai egyház tagja..már magában ez a tény problémás.
2020. okt. 10. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Őt kitiltották Amerikából a termékeit meg be. Elég ennyi?
2020. okt. 10. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

1-es, te a benzinkutastól is megkérdezed az egyházi hovatartozását, és csak akkor tankolsz nála, ha neked tetszik?

Nincs pasival semmi baj. Hiánypótló volt az országban, és harcba szállt a gyógyszermaffiával. 100 millára perelték, de minden pert elveszítettek ellene, Főleg a könyveivel verte ki a biztosítékot, pedig csak tényszerű adatokat közöl. Ha nem lennének a hozzá hasonlók, a WHO még mindig a 60 mg C vitamint ajánlaná, mint tette azt 50 éve. És csak amikor már a csapból is az folyt, hogy az éppen csak a skorbut ellen elég, akkor voltak hajlandók emelni. Perelték Bérest is, meg mindenkit, aki em feküdt le nekik.

2020. okt. 10. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Dr.Lenkei egy kitűnő orvos! Itt a GYIK-on is dicsérik a vitaminjait. A gyógyszer gyártók nem szeretik, mindig be akarják feketiteni. Magyarországon az a cél, minél több gyógyszert szedjenek az emberek. Pedig könnyebb lenne megelőzni a bajt, például vitaminokkal. De ha kevés lenne a beteg ember, akkor ugye nem fogy a drága gyógyszer és nincs haszon a gyógyszer gyártóknak. Gyógyszeriparban iszonyat pénzek vannak. Nekik az a haszon, ha egyre több beteg ember van, sajnos.
2020. okt. 10. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
A 3-as válaszoló okosan leírta, ez így van! Nem érdeke a gyógyszeriparban hogy még gyógyulj, a megelőzésről már ne is beszéljünk.
2020. okt. 10. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

3-nak: A szcientológiai egyháznak olvass utána. Pl.szüléskor az anyuka nem kiabálhat szerintük stb..ennél vannak súlyosabb dolgaik is.

A benzinkutas nem az egészséggel "játszik".

2020. okt. 11. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
#5-nek: Lenkei olyan orvos, aki soha nem praktizált. Megcsinálta az orvosit, de nem szakvizsgázott. Kutatásairól nincs nyom a fontos publikáció gyűjtő helyeken.
2020. okt. 11. 12:35
 8/11 Ignis Subdialis ***** válasza:
84%

Szerintem az illető vallása nem releváns ebben a kérdésben. Az se kifejezetten, hogy mit gondol a rákgyógyításról. Hibás logikai úton is lehet jó dolgokat létrehozni (vagy véletlenül).

A termékeiről önmaguk alapján lehet véleményt alkotni. Az én véleményem, hogy azt a gyártót nem a jószándék vezérli, amelyik egy tablettába csomagol egymás felszívódását gátló anyagokat vagy rosszul felszívódó vegyületeket használ. Lenkeinek bőven vannak ilyen termékei, úgyhogy innentől szerintem fenntartásokkal kezelendő. Ettől még lehetnek jó termékei is, pl. egy C-vitaminon nem tudom, mit lehet elrontani, azon kívül, ha azért kerül a háromszorosába, mert "Lenkei". Csak kellő hozzáértés, tájékozottság kell ahhoz, hogy egy elvtelen gyártó jó termékeit ki tudjuk mazsolázni a szemét közül. Azért senki ne vegyen meg egy kalcium-magnézium kombi készítményt, mert "Lenkei". Mert attól még a kalcium akadályozza a magnézium felszívódását.

2020. okt. 12. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó, én csak azt nem értem, hogyha orvosit végzett, hogyhogy nem tudja ezeket, amiket írtál ? Ha meg tudja, akkor meg még rosszabb, szándékosan nem foglalkozik ezekkel? Csak hogy nagyobb haszna legyen? Ez nagyon gáz...
2020. dec. 9. 23:17
 10/11 anonim válasza:
48%
Lenkei egy szektavezér.Nem orvos,doktor meg végképpen nem.
2020. dec. 12. 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!