Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Milyen lelki okai lehetnek...

Milyen lelki okai lehetnek több éve fennálló hajhullásnak és mi a megoldás rá?

Figyelt kérdés

Itt most tényleg a lelki okok érdekelnek, természetesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen fizikai problémák esetén lép fel hajhullás. Nekem évek óta hullik,már százféle kivizsgáláson voltam és semmi sem hozott javulást. Most értem meg rá, hogy a lelkem legmélyére tekintsek és ne vegyem félváról például a folyamatos stresszt az életemben.

Köszi a válaszokat!

2020. okt. 7. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Ón hiány .
2020. okt. 7. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a stresszről tudok, ami nemcsak a hajhullást okozza, hanem akár bőrproblémákat (pattanás, stb), de akár más testen belüli problémát is.

Egyéni véleményem. Szerintem, ha el is kezdtél figyelni ezekre, ami jó, hosszadalmas folyamat. Anyám használt egy általa kreált pakolást, három hónap múlva kezdett el hatni, onnantól, rendszeres használattal havi 2-3 centit nőtt. Gondolom én, ez is olyan, nem egyik napról a másikra múlik el. Meg az emberben, még ha jelenleg nincs is gond, de hosszú ideje van/volt valami, az érzés, szorongás nem szűnik meg egyik napról a másikra.

2020. okt. 7. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Alopecia?
2020. okt. 7. 19:40
 4/4 Grimfox ***** válasza:
100%
Nekem a stressztől szokott. A depresszió sem épp a haj barátja. Amíg a stresszforrás vagy depresszió fennáll, csak ellensúlyozni lehet, amikor ezek épp nem mutatnak tünetet, akkor a haj is egészségesebb.
2020. okt. 7. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!