Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit lehet tenni visszér ellen?

Mit lehet tenni visszér ellen?

Figyelt kérdés
Olyat ne írjatok, hogy menjek műtétre, ezt én is tudom. Hogyan lehetne visszahozni az erek rugalmasságát?
2008. nov. 27. 19:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Hallottam, hogy hosszú ülés és állás is kialakíthatja. De hogy a fenébe előzzem meg a hosszú ülést az iskolában? Ha folyamatosan mozgatom a lábamat, az segít?
2008. nov. 27. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekre vannak kimondottan visszérmegelőző lábtornák. Így keress rá a google-ban.
2009. ápr. 2. 12:06
 3/3 anonim válasza:

A viszér megelőzést bizony már fiatal korban el kéne kezdeni,én még csak 20 vagyok,de annyira megrémísztett a nagypapám állapota(neki ez miatt le fogják vágni a lábát),igaz ő már 60 éves és régebben rengeteget dohányzott,naponta több dobozzal,aztán abbahgyta és nagyon meghízott,a súlya is rádobott egy lapáttal,na meg a rengeteg zsíros étel,kevés folyadék.

Szóval én mindig hideg-meleg váltózuhannyal fejezem be a tusolást,lehet érezni hogy az erek kitágulnak és gyorsabb a vérkeringés,sok-sok folyadék.gyümölcs,kevés zsíros étel,mozgás,és dohányzás nuku!!

2009. ápr. 18. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!