Forever vagy LR termekei a jobbak?
#21: "Na ezért neveztelek Vágó Istvánnak, mert ő is olyan kritikus mint te magad vagy."
- Nekem nem igazán hízelgő a Vágóhoz való hasonlítás, de tudomásul veszem. Akkor én is nevezhetlek téged, gondolom, Gyurcsok Józsefnek. (Már meghalt szegény, de előtte tömegeket "gyógyított meg" sámán-táltos népi energiagyógyászatával.)
"Igazából azért mondod mindezeket mert el akarsz vetni az étrendkiegészítőktől. Mert nem hiszel benne."
- Valaminek a hatásosságát vagy igazolják tudományos vizsgálatok, vagy nem. Amint az orvosi aloeről bebizonyosodik, hogy tényleg jó az AIDS ellen (már ezt is hallottam Forever Üzleti Partnertől - szerinted is igaz?), soha többé nem fogok ezzel ellenkezni. És nem téged akarlak meggyőzni, az nyilván lehetetlen. A kérdező még nem szédült bele egyik mlm termékeibe sem, őt próbálom megvédeni attól, hogy tekintélyes mennyiségű pénzt költsön el ártalmatlan, de ugyanakkor hatástalan löttyökre.
"A C9 Clean9 egy tisztító méregtelenítő kúra. Nem fogyiprogram. A méregtelenítés, nem azt jelenti, hogy halálos vegyszerek vannak a szervezetedben. És azt távolítaná el."
- Hanem akkor mit jelent a méregtelenítés? Milyen vegyi anyag mennyiségét csökkenti le? Hogyan csinálja ezt? Ha alapvetően nem fogyiprogram, miért nagy mértékű fogyással reklámozzák?
"Szerintem egy jó szülő csak tudja milyen gyakran beteg a gyermeke és nem az agya fogja bebeszélni neki azt, hogy kevesebbszer beteg."
- Ismerek valakit kb. 15 éve. Jó egészségnek örvend, a 15 év ismeretségünk alatt kb. ötször volt beteg (mindig néhány napig, semmi súlyos). Tavaly elkezdett foreverezni, egy év után csinált egy promóciós videót, melyben elmondta, hogy ő minden évben beteg volt korábban, csak mióta foreverezik, azóta nem beteg. Nem hiszem, hogy szándékosan hazudna. Csak szimplán az agya annyira reklámozni akarja a terméket, hogy elfelejti, korábban is voltak teljesen egészséges évei.
Ezek a válaszaim, influenszernek nem tartom magam. Az én kérdéseim pedig a következők:
1. A fent említett foreveres ismerősöm szerint az (orvosi) aloe jó az AIDS-re is. Szerinted is így van ez?
2. Mit tisztít, méregtelenít ki a C9 a szervezetből? Milyen vegyi anyagot? Hogyan, milyen biokémiai folyamattal csinálja ezt?
3. Miért reklámozzák a C9-et fogyókúrás eredményekkel?
(Pardon, #21 nyilván a #20-ra volt válasz.)
Egyébként te Forever Üzleti Partner vagy?
Olyan jó látni, hogy viaskodtok, miközben a legjobb terméket én fogyasztom és én ajánlom! :) Természetesen nem a kettő közül kerül ki!
Az FLP-stől kérném, hogy írjon már ide valami igazi csodát vagy csodákat, amit tapasztalt akár magán vagy máson a fogyasztás során! Tudom, hogy hivatalosan nem tulajdoníthatunk gyógyhatást a termékeknek, de lehet ügyesen fogalmazni! - most elnézzük neki-
Értelmetlen dolgokról vitáztok, idéznék egyet a Forever üzleti tervéből, amely nyilvános, bárki által elolvasható:
"(n) A termékre vonatkozó kijelentések
A termékre vonatkozó kijelentések. A Forever Üzleti Partnerek nem tehetnek olyan állítást, nyíltan vagy burkoltan, miszerint a Forever termékek alkalmasak bármely betegség vagy egészségi állapot megelőzésére, diagnosztizálásra, kezelésére vagy gyógyítására. A Forever termékek, amelyeket arra szántak, hogy bejuttassuk a szervezetbe/belső felhasználásra szántak, tisztán táplálékok vagy étrend-kiegészítők, és ennek folytán ezeket világszerte élelmiszerként szabályozták. Azok a Forever termékek, amelyeket külső használatra szántak, világszerte kozmetikumokként vannak szabályozva. A Forever nem állít elő és nem értékesít olyan termékeket, amelyeknek célja, hogy orvosságként, kezelésként vagy gyógyításként írják le, illetve ennek tekintsék."
- ÜZLETPOLITIKA
Forever Living Products Magyarország Kft. (FLP Társaság)
Publikálva: 2020. szeptember 21.
Érvényes: 2020. november 1.
Nincs miről beszélni, se gyógyító hatásról, se EÜ megérzésről, mert ezek élelmiszerek, max. kozmetikumok.
Érdekes, hogy a foreveres ügynökök a saját üzletszabályukat köpik szembe, ezek szerint soha nem olvasták. :)
Sziasztok
Kezdem az elején próbáltam a Foreveres termékeket nagyon jók.deeee rátaláltam az LR re.A géljei finomabbak nem keserűek.Mert ki van vonva belőle az aloin. És olcsobak is sokkal.
Ugyan ugyan.
"Vágó" úrnak szivből gratulálok. Igy kell szembesíteni egy mlm-es, homeopátiahivő, agymosott birkát.
Érdemi választ nem kaphattál egyik kérdésedre, mert az ő szempontjából olyan válasz, amiből pozitivan jönne ki, az nincs.
Tudtommal az mlm valamilyen piramisjáték, ami büntetendő. Ugyhogy remélem ezek az üzletek sem lesznek sokáig elérhetőek.
Van nekem is egy két ismerősöm aki elkezdett ezzel foglalkozni (LR) ... Hát az egyik beszélni nem tud, a másik a nevét is helytelenül irja le, mégis puffoktatják hogy ők már junior mennegerek, meg anyámkínja. A jól bemagolt szektakódexet böfögik mindenhova, promociós videókat készitenek, amiben elmondják hogy mennyire jó, és megváltoztatta az életüket, de konkrétumot nem mondanak el. Csak hogy ha neked is tetszik ( hogy tetszene már, hisz semmit nem mond a munkáról, csak humbákol) akkor ide meg oda menyj el előadásokra ( gondolom itt jön képbe a piramis játék).
Nekem ezek nem mások mint tudatlan birkák, akiket bizonyos embertipusok pár jó szóval megvesznek, puffoktatják a nagy szavakat ( mint a mennegerek, meg senior, junior meg sales) és elhiszik magukról, hogy lehetnek egy üveg lekvár is.
Aztán meg pár hónap múlva borul a bili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!