Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Forever vagy LR termekei a...

Forever vagy LR termekei a jobbak?

Figyelt kérdés

#aloe vera #Forever #FLP #Foreverlivingproducts
2020. aug. 15. 00:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%

#10: "Hol néztél utánna? Google találatokban, gyakori kérdéseken?"

- Sok helyen. Nem emlékszem mindre. És persze valóban a google segített őket megtalálni. És nem voltak egységesek.

(A) Némelyek tényleg arról írtak, amit te is mondasz, hogy immunrendszert segíti, emésztést javítja, méregtelenít, AIDS ellen is jó, cukorbetegségre. Kis túlzással mindenre. Sőt, mindenre is.

(B) Mások meg azt írták, hogy külsőleg van némi gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatása, belsőleg maximum irritálja a gyomrot, ezért hashajtónak elmegy (de egyéb hatásai miatt annak se ideális). De más tudományosan (laborokban vagy klinikai teszteken) igazolt hatása nincs.

A gond az, hogy az (A) kategóriába eső tartalmakat a "szabadon ébredők társasága", "tanulmányok: az élet iskolája" szintű csoportok hozták létre. A (B) kategóriát képviselte például a wikipedia vagy WHO (Egészségügyi Világszervezet). Számomra nem kérdés, hogy egy ilyen szituációban kinek kell hinni.

2020. aug. 20. 07:23
 12/27 anonim ***** válasza:
38%

Én is utánna néztem a keresőben és arra leltem, hogy bizony csak jó hatása van az aloe vera gélnek. És belső fogyasztásra is alkalmas.

De. Csakis kizárólag olyan gélt fogyassz, ami a Nemzetközi független aloe vera vera tanács védjegyével ellátott termék!

Mind az Forever termékei és az LR termékei is rendelkeznek ezzel a jelzéssel.

Sőt az Forever termékei az Amerikai Iszlám élelmezési és táplálkozási tanács, a Természetgyógyászok szövetsége, és a Kóser védjeggyel is rendelkezik.

Ezeken nem adják csak úgy oda.

Mind a két termék fogyasztható külsőleg belsőleg.

Természetesen ami belsőleg használatos csak azt. Mert a sampont nem javasolt húzóra meginni.

Senkinek nem kötelező fogyasztani. Akik fogyasszák tudják mire képes a termék. Persze megfelelő mennyiség elfogyasztása után.

Íme néhány link.

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 21. 09:28
 13/27 anonim ***** válasza:
68%

#12: "(...) Nemzetközi független aloe vera vera tanács (...)" - A foreveres Rex Maughan és a herbalife-os Gary Swansonnal vannak benne. Egyrészt nem független, mert üzleti érdekeik vannak, másrészt semmi tudományos értéke nincs. Ez nem egy tudós társaság.

"(...) Kóser védjeggyel is rendelkezik." - Tudod, azt mire adják? Hogy nincs benne olyan, ami ellentmondana zsidó érkezési előírásoknak. Ha felmégy a honlapjukra, látod, hogy ételek százai kapják ezt meg, melyek nem rendelkeznek egészségügyi hatásokkal (csak az aloe verával ellentétben nem is mondják ezt róluk).

Esetleg olvasd el az angol wikipedia szócikkét is. Hosszabb, mint a magyar, és többek között az is benne van, hogy a babonaságon túl a belső hatásokat laborokban, klinikákon még nem igazolták.

2020. aug. 22. 09:26
 14/27 anonim ***** válasza:
26%

Figyelj okoskodhatsz tök mindegy.

A tények továbbra is azt bizonyítják, hogy több ezer ember életére van, volt, és lesz pozitív hatással. Az Aloe Vera.

Te biztosan egy igazán magasan kvalifikált ember vagy igaz?

Vágó István 2.0

2020. aug. 22. 16:50
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

#14: "A tények továbbra is azt bizonyítják (...)"

- Miféle tények? Hogy az összetevők megfelelnek a zsidó vallási előírásoknak? Vagy hogy egy olyan tanács javasolja, melynek tagjai között tudósok és kutatóorvosok helyett az aloe verás cégek vezetői ülnek? (Azt tudtad, hogy az '50-es években egyes dohánygyárak még tüdőbetegségekre is árultak cigarettákat? Azoknak a vezetői is fennen hirdették, hogy milyen egészséges.)

A személyem nem tudom, hogy jön ide. De most megnéztem Vágó wikipediás életrajzát, és nála speciel magasabban kvalifikált vagyok.

2020. aug. 22. 17:10
 16/27 anonim ***** válasza:
38%

A személyed úgy jön ide, hogy mindenfélére megválaszolod, hogy ezért azért amazért. Holott egyetlen tényt sem tudsz közölni az állításodra.

Arra megy ki a játék, hogy minden hálózatépítőt, és termékeit egy véka alá teszed, hogy hazugság.

Mindezt azért mert MLM rendszerben folyik a forgalmazás.

2020. aug. 22. 20:48
 17/27 anonim ***** válasza:
61%

#16: "A személyed úgy jön ide, hogy mindenfélére megválaszolod, hogy ezért azért amazért. Holott egyetlen tényt sem tudsz közölni az állításodra."

De most te mit vársz? Amikor olyan dolgokra hivatkozol, mint a kóser védjegy, akkor ne tegyem szóvá, hogy egészségügyi szempontból irreleváns, mert az egy vallási előírásokról szóló dolog? A tojás nélküli száraztészta, az extra szűz olívaolaj és a vodka is megfelelnek a zsidó vallási előírásoknak, és rajta vannak a kóser terméklistán. Mit jelent ez arra nézve, hogy a vodka mennyire egészséges? (Semmit.)

2020. aug. 22. 21:05
 18/27 anonim ***** válasza:
38%

Jó tök mindegy rugaszkodjunk el ezektől.

Te azt állítod nincsen semmilyen független tény arról, hogy az aloe vera jótékony hatású.

Most miből gondolod azt, hogy hazudnának ezek az emberek?

Gondolok itt az Flp alapítójára.

Te mindent amit fogyasztasz fogyasztás előtt bevizsgáltatod?

Milyen terméket használsz?

Valamit csak vásárolsz.

2020. aug. 24. 05:34
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

#18: "Te azt állítod nincsen semmilyen független tény arról, hogy az aloe vera jótékony hatású."

- Nem állítom, hogy az aloe verának nincs jótékony hatása. Külsőleg, bőrre kenve van, ez tudományosan bizonyított.

"Most miből gondolod azt, hogy hazudnának ezek az emberek?

Gondolok itt az Flp alapítójára."

- Én nem gondolom, hogy effektíve hazudnának, jellemzően saját maguk is tévedésben vannak. Nem látok Rex Maughan fejébe, de azt gondolom, hogy ő annak idején hallotta valahol, hogy az aloe vera milyen egészséges, a múlt század '60-as, '70-es éveiben az MLM rendszer és az étrend-kiegészítők felfutóban voltak Amerikában, és jó üzleti érzékkel létrehozta a saját cégét. Nem kétlem, hogy őszintén hiszi a különböző termékek hatásosságát. Ahogyan a dohánygyárak vezetőiről is azt gondolom, hogy ők őszintén hitték, hogy ilyen-olyan cigarettáik tényleg segítenek a tüdőbetegeknek (ez nem vicc, Amerikában a múlt század közepén még különféle betegségekre különféle cigarettákat ajánlottak, a tüdőosztályokon nővérek jártak körbe velük - aztán a tudományos vizsgálatok megmutatták, hogy a dohányzás minden cigarettával káros, tüdőbetegeknek pláne veszélyes). Tehát szerintem Rex Maughan nem hazudik a klasszikus értelemben, inkább magát is abban a hitben ringatja, hogy adott valami nagyon fontos dolgot az emberiségnek.

Az étrend-kiegészítők (a cigarettával ellentétben) valószínűleg teljesen ártalmatlanok, és csak az utóbbi időben kezdett a tudomány ezekkel igazán komolyan foglalkozni. És nem jók az eredmények. A beígért eredmények sokszor fogalmilag is hülyeségek (immunerősítés nem létezik, ha valakinek nincs konkrét immunbetegsége, akkor az immunrendszere tökéletesen működik: ebbe beleértendő, hogy ha elkap egy sztenderd náthát, akkor két napig lázas, aztán meggyógyul - a láz éppen része annak a folyamatnak, amivel az immunrendszer lenyomja a vírust), máshol keresendők (méregtelenítés van, de a máj és a vese csinálja, nem az emésztőrendszer, táplálék-kiegészítővel nem tudod befolyásolni), illetve szerencsére képtelenségek (az étrend-kiegészítők nem lúgosítanak, de még szerencse, mert ha a véred ph értéke csak néhány tizeddel változna, már szédülnél, elájulnál, kicsit nagyobb változás halálos). Én elhiszem, hogy az FLP C9 programjától le lehet fogyni, de biztos vagyok benne, hogy ez attól van, hogy keveset és jól koordinálva eszel, nem pedig a mellé elfogyasztott speciális poroktól és/vagy italoktól. Ha dobnád a speciális porokat és/vagy italokat, de végig odafigyelnél arra, hogy az egyes étkezésekre mennyi ételt fogyasztasz, az étkezések között nem nassolnál, ugyanott tartanál. Amit nem hiszek el, az az, hogy "a gyerek kevesebbet beteg, mióta az egész család ezt szedi". Ezt már nagyon sokszor hallottam, de ezek megérzésre épülnek: az illető igazából korábban se jegyzetelte, mennyit volt a gyerek egy tanévben otthon, meg azóta se, de mivel minden hónapban tízezreket kidob étrend-kiegészítőkre, a saját agya machinálja az emlékeket. Ez teljesen komoly, nem azért, mert hülye vagy gonosz lenne, mindannyiunk agya csinálja, az enyém is, az ember memóriáját befolyásolja, hogy mire akar emlékezni - ezért jók a tudományos vizsgálatok, mert megadják a módszertant ahhoz, hogy ez ne fordulhasson elő.

"Te mindent amit fogyasztasz fogyasztás előtt bevizsgáltatod?"

- Nem, dehogyis.

"Milyen terméket használsz?

Valamit csak vásárolsz."

- Egészségügyi szempontból csak olyat, amit tudományos vizsgálatok támogatnak. Fluoridos fogkrémet, vitaminokat. Ha beteg vagyok, akkor a konkrét betegségre gyógyszert (aminek a hatásosságát több éves tesztelés igazolta).

2020. aug. 24. 07:17
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

Na ezért neveztelek Vágó Istvánnak, mert ő is olyan kritikus mint te magad vagy.

Igazából azért mondod mindezeket mert el akarsz vetni az étrendkiegészítőktől. Mert nem hiszel benne.

Na de az Flp termékei.

(Maradjunk az Flp termékeinél, mert arról van tapasztalatom csak. Az LR t nem használtam. De biztos hatékonyak.)

Szóval, az Flp termékei nem a hiten alapulnak.

Nagyon sok olyan tudós dolgozik az Flp cégnél, akik nem igen hiszem, hogy útcáról összeszedett emberek. Igenis értik a dolgukat.

Az Aloe Verának 5000 alfaja van kb. Kifejezetten az Orvosi Aloéről beszélek mindvégig.

Te ugyebár független szakvéleményt várnál az Aloe veráról.

Igazam van?

A C9 Clean9 egy tisztító méregtelenítő kúra. Nem fogyiprogram. A méregtelenítés, nem azt jelenti, hogy halálos vegyszerek vannak a szervezetedben. És azt távolítaná el.

A Clean9 a FIT program első része. Után jön az F15 kezdő, haladó, profi Ha ez is megvan jöhet a vital5 csomag.

A Clean9 programot termék nélkül nagyon veszéllyes megcsinálni.

Hiszen azzal tönkre teszed magad.

Ugyanis első 2 nap csak terméket fogyasszuk.

A C9 nek sem szabad egyik napról a másikra neki esni.

Szóval ha előtte rendszeresen degeszre zabáltad magad, akkor készítsd fel a tested a 9 nap előtt.

Az tény, hogy bizony nem pár száz forintos készítményekről van szó.

Itt jön képbe ugyebár az üzleti lehetőség.

Építesz e üzletet, vagy csupán fogyasztó leszel.

Rex Maughan-t nem volt alkalmam megismerni személlyesen. De rosszat nem hallottam róla.

Szóval, igenis jót tesz, tett sok ember számára azzal, hogy megalapította az Flp-t.

Szerintem egy jó szülő csak tudja milyen gyakran beteg a gyermeke és nem az agya fogja bebeszélni neki azt, hogy kevesebbszer beteg.

Ezt nem kell felírni.

Fogyasztottál már valaha Flp terméket 3 hónapnál tovább? Vagy soha? Mert akkor nem tudom mire fel állítod ezeket. Meg egy doboz gél nem hoz érezhető javulást.

90 napig minimum ha nap fél decit megiszol, már biztosan érezhető lesz a vitalitásod.

Bár a javasolt 1 deci.

Csak azért mondtam a fél decit, hogy továbbig tartson egy doboz.

Várom válaszodat

Influencer barátom.

2020. aug. 25. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!