Van aki ismeri az öt tibeti jóga gyakorlatot vagy rítust? Mit tapasztalt?
Azt meg kell jegyeznem hogy ezeket a keleti spiritualis technikákat nem lehet úgy kezelni mint egy szimpla testi gyógykezelési módszert! Tartásjavításra ott van az úszás vagy vannak nagyon jó tartásjavító hátpántok. A jó erőnlétre pedig ott van a jól bevált futás ami javítja az állóképességet!
Minden keleti spirituális technikának van spirituális gyökere ( hogy miből táplálkozik , honnan ered) és spirituális hatása is aminek köze van ahhoz hogy honnan ered!
Én régebben csináltam ezt a gyakorlatsort és tapasztalatból tudom hogy nem jó helyről ered és nem jó felé visz! Én mindenkit lebeszélnék róla
igen de ne felejtsd el hogy a jógának spirituális hatása is van akár akarod akár nem! Az öt tibeti jóga pedig különösen erős gyakorlat ami a kundalini felébredéséhez is vezethet! Szerintem olvass utana egy kicsit a kundalininek! Ez minden jóga célja hogy ez az erő felébredjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!