Honnan szedtek a tibeti buddhisták citromot 2000 évvel ez előtt?
Nem szoktam ilyeneket olvasgatni, csak most kattintottam rá egy ilyen cikkre. Honnan szedtek azok citromot 2000 évvel ez előtt? A fokhagyma még oké, de egy kicsit hideg van Tibetben, hogy ott megteremjen a citrom. Ráadásul miért kell 15 percig főzni? Nem volt annyi eszük a szerzeteseknek, hogy rájöjjenek, így egy csomó hatóanyag tönkremegy? Sőt, arra sem gondoltak, hogy egyszerűbb és hatásosabb csak simán megenni a hozzávalókat? Ahol ennyire magas szinten van a filozófia, ott nem hiszem, hogy ilyen balfa.sz emberek élnének.
Találtam még az oldalon hajmeresztő cikket:
Persze, létezik helyi zsírégetés... én meg a télapó vagyok és megdugtam Pierre Woodmant. Meg a végén bedobja a "testtekercselést", mint ha értelme lenne annak is...:D
A filozófia nem fogja megmondani, hogy a citromban C-vitamin van, ami segíti a test védekezőképességét, de hőre bomlik.
Viszont megnyitás nélkül is megmondom, hogy a cikk nettó hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!